Singles day 2023

Singles day 2023

Singles Day i Sverige – Shoppa För Dig Själv!

Singles Day har blivit ett av de mest populära shoppingevenemangen i Sverige, och det är inte svårt att förstå varför. Denna dag, som ursprungligen kommer från Kina och alltid äger rum den 11 november (11/11), är tillägnad alla singlar där ute. Det är din dag att fira och skämma bort dig själv med fantastiska erbjudanden och rabatter.

Så varför har Singles Day blivit så omtyckt i Sverige? Dagen ger det alla ensamstående personer en chans att fira sin självständighet och njuta av lite shoppingterapi. Och vem säger nej till det?

När är Singles Day 2023?

Singles day inträffar alltid samma dag, Även för 2023 är det 11 November av den passande anledningen att det skrivs ut 11/11. 

Vad händer på Singles Day?

På Singles Day kan du förvänta dig att hitta massor av fantastiska erbjudanden hos Motorsweden, både online och i våra butiker. Det är den perfekta tiden att unna dig själv något du länge har drömt om. I år har vi pressat priserna lite extra för att du ska kunna göra just detta.

Är Singles Day endast för singlar?

Nej, Singles Day är en dag för alla att njuta av, oavsett din civilstånd. Dessutom är det en riktigt bra möjlighet att börja din julshopping till nära och kära i god tid tack vare riktigt bra erbjudanden. Så, fira din singelstatus eller bara njut av de fantastiska rabatterna – Singles Day i Sverige har något för alla!

FAQ Singles day: Hur lång är leveranstiden?

På Motorsweden siktar vi som vanligt att skicka din order inom en dag och beräknas vanligtvis levereras till ett ombud eller till dörren inom 3 dagar. Vi vill däremot påpeka att fraktbolagen kan vara påfrestade i denna tid och leveranstiden kan dröja någon extra dag. 

FAQ Singles day: Hur sköts registreringar av mopeder?

Precis som vanligt när du köper en moped hos Motorsweden behöver du inte ordna registrering av mopeden. Vi skickar ett kontrakt till dig som du godkänner. Därefter skickar Transportstyrelsen registreringskylten och registreringsbeviset hem till din brevlåda. Du kan därmed sitta lugnt, eller ivrigt beroende på hur mycket du längtar efter din nya moped medan vi ordnar registreringen och leveransen åt dig.