• Kundservice: 042-3110400

Totalt: 0,00 kr 0 st

Kassa

Garantier

Motorsweden ligger i fronten inom segmentet "lättare motorfordon" såsom Moped, Scooter, ATV, Dirtbike och Lekfordon i Sverige och Skandinavien. Vi har ett nära och bra samarbete med fabrikerna vilket gör att vi kan hålla en hög standard till ett lågt pris på de produkter vi säljer.

Vi arbetar efter samma garantivillkor som övriga aktörer i branschen. Vi har flera produkter och varumärken vilket gör att garantier kan skilja. Då mopeder och lek- och tävlingsfordon (icke vägregistrerade fordon) är byggda för olika ändamål har garantier och villkor anpassats efter produkten i fråga.

Vi vill nedan så tydlig som möjligt beskriva dessa villkor för att inga missförstånd skall uppstå.

Motorsweden erbjuder bland annat en motorgaranti på 2 år på mopeder. Då Motorsweden säljer flertalet märken, både egna såsom Viarelli, X-Pro och TEN7 samt är generalagenter för varumärken som KSR-Moto och Tomos kan vissa skillnader finnas i garantivillkoren. Se respektive märke och varugrupp för mer utförliga garantitider.

På alla lek- och tävlingsfordon lämnas en funktionsgaranti.
Funktionsgarantin innebär att vi garanterar att varan är hel, komplett och fullt fungerande vid leverans. Efter det att fordonet tagits i bruk upphör denna garanti att gälla och kunden får därefter bekosta eventuella reservdelar och reparationer själv.

Fordon som är avsedda för lek- och tävlingsverksamhet och som endast får framföras på tävlingsbana eller annat avhyst område förväntas utsättas för så hårt slitage att någon garanti inte kan lämnas efter det att fordonet tagits i bruk. Detta gäller för samtliga fordon i segmentet, oberoende av fabrikat eller prisklass.

Det är av stor vikt att du kontrollerar varan och att allt fungerar innan du tar fordonet i bruk. Skulle fel eller brister såsom fraktskador och fabrikationsfel upptäckas, skall detta omgående anmälas till oss via reklamationsformuläret som du hittar här till höger på sidan.

För mer utförliga garantivillkor se medföljande manual eller under respektive produkt.

Är något oklart så tveka inte att höra av er till vår kundtjänst.

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar. 

Reklamation

Behöver du reklamera en vara? Inga problem! Använd gärna vårt formulär på knappen nedan så blir ni kontaktade av vår reklamationsavdelning.

Reklamera