Garantier

 

Motorsweden lägger stor vikt i att göra våra produkter mer pålitliga, säkrare och framförallt att priset till dig som slutkund ska vara så fördelaktigt som möjligt. Vår erfarenhet från att vi startade 2005, en nära relation till slutkund samt en omvärldsbevakning har resulterat i att vi idag står med ett brett sortiment som vi är stolta över. Våra fordon ska vara tillförlitliga och fungera felfritt i många år framöver, så länge som service och rekommenderat underhåll sköts. Motorswedens garantier är generöst framtagna utifrån dig som användare, mångårig erfarenhet och en säker produkt.

 

Motorsweden erbjuder en motorgaranti på 2 år på mopeder och flertalet andra produkter. Då Motorsweden säljer flertalet märken, både egna såsom Viarelli, X-Pro och TEN7 samt är generalagenter för varumärken som KSR-Moto och Tomos kan vissa skillnader finnas i garantivillkoren. Se respektive varumärke för exakta villkor.

 

Alla fordon och varumärken på Motorsweden omfattas av garanti.

 

Garantierna gäller enbart om underhållet och service sköts enligt serviceboken hos en auktoriserad verkstad. För att garantin ska gälla så ska den vara privatägd och köras under normala förhållanden, för fordon som används kommersiellt finns begränsningar i garantin.

 

Normal förslitning och delar som betraktas som förbrukningsmaterial som exempelvis glödlampor, strömbrytare, däck och drivrem omfattas inte av garantin.

 

Tävling och lekfordon omfattas av en funktionsgaranti. 

Funktionsgarantin innebär att vi garanterar att varan är hel, komplett och fullt fungerande vid leverans. Efter det att fordonet tagits i bruk upphör denna garanti att gälla och kunden får därefter bekosta eventuella reservdelar och reparationer själv.

Fordon som är avsedda för lek- och tävlingsverksamhet och som endast får framföras på tävlingsbana eller annat avhyst område förväntas utsättas för så hårt slitage att någon garanti inte kan lämnas efter det att fordonet tagits i bruk. Detta gäller för samtliga fordon i segmentet, oberoende av fabrikat eller prisklass.

Det är av stor vikt att du kontrollerar varan och att allt fungerar innan du tar fordonet i bruk. Skulle fel eller brister såsom fraktskador och fabrikationsfel upptäckas, skall detta omgående anmälas till oss via reklamationsformuläret som du hittar här till höger på sidan.

 

För fullständiga villkor klicka på symbolen nedan:

 

Viarelli Moped-, Elmoped och MC garantier

 

      

 

KSR-Moto Moped- och MC-garanti

 

Tomos Mopedgaranti

Xiaomi, NIU & Unagi Elscootergaranti

elscooter">

 

ATV-garantier från 49cc, alla varumärken

 

Viarelli Elcykelgarantier 

  

 

Lambretta Elcykelgarantier