Elmopedbil Skand Gomoto 2.4

Pris i butik: 26 399,00kr

I lager

- Frakt: 1 499,00kr

Snabbfakta

25 km/h

Effekt:
800 W

Räckvidd:
50 km

Backväxel:
Ja

Fläkt:
Ja

Värmare:
Ja

Leverans:
Hem till dörren

Köp nu,
betala senare

15
arbetsdagar
leveranstid
Detaljer
GoMoto 2.4 - Den eldrivna kabinscootern för bekymmersfri mobilitet GoMoto 2.4 är den ultimata lösningen för seniorer och personer med rörelsehinder som söker ett säkert, bekvämt och miljövänligt transportmedel. Med sin unika design och elektriska drivlina, erbjuder denna kabinscooter klass 2 en oöverträffad körupplevelse på cykelbanor, utan behov av körkort* *Om du har fyllt 15 år före den 1 oktober 2009 krävs ingen särskild behörighet. Annars gäller körkort, traktorkort, eller förarbevis för moped klass II Skapad för säker och bekväm mobilitet Att köra GoMoto 2.4 är enklare än att cykla, och har även komforten och skyddet från en bil. Den är perfekt anpassad för den som värdesätter sin oberoende rörlighet, men önskar ett alternativ som är skyddat mot väder och vind. Med GoMoto 2.4 är varje resa inte bara enkel, utan även en njutning, oavsett om det gäller dagliga ärenden eller utflykter i naturen. Då fordonet är utrustad med en kaross och så länge du använder bälte behöver du ej använda hjälm Avancerad teknik för enkel körning Utrustad med en tystgående 100W elmotor och avancerad styrenhet, ger GoMoto 2.4 en mjuk och bekymmersfri start. Dessutom gör den höga markfrigången att du utan problem kan navigera på varierande underlag. Oberoende fjädring och stötdämpning i alla luftfyllda däck säkerställer en komfortabel körupplevelse, även på ojämnt underlag. Ekonomisk och miljövänlig GoMoto 2.4 representerar inte bara en ny nivå av mobilitet, utan också ett ekonomiskt och miljövänligt alternativ. Med en räckvidd på 50 kilometer per laddning – som kan fördubblas med ett extra batteri – och driftskostnader så låga att de knappt märks i plånboken, är GoMoto 2.4 både prisvärd och snäll mot miljön. Designad för året-runt-bruk Oavsett säsong är GoMoto 2.4 din trogna följeslagare. Det integrerade avfrostningssystemet, med fläkt och inbyggd värmare, håller dig varm och vindrutan klar. Tillval som vinterdäck gör att du kan njuta av din frihet att röra dig, även under kallare månader. Dessutom erbjuder den rymlig plats för en passagerare eller dina inköp, vilket gör den idealisk för både sociala utflykter och shoppingrundor. Välj GoMoto 2.4 för en elektrisk rörelsefrihet som kombinerar bekvämlighet, säkerhet och miljömedvetenhet i ett elegant paket. Med GoMoto 2.4, upplever du den ultimata friheten att utforska världen på dina villkor. OBS: Kan förekomma viss skönhetsfel på chassi (därav priset)
Teknisk Specifikation
Motortyp: DC-differential
Motoreffekt: 800 W
Dimensioner (l × b × h): 1920 × 800 × 1550 mm
Axelavstånd: 1450 mm
Spårvidd bak: 800 mm
Maxhastighet: 25 km/h
Batterikapacitet: 1,44 kWh
Räckvidd: 50 km
Maxlast: 125 kg
Vikt: 230 kg
Markfrigång: 18 cm
Bromstyp: Skivbromsar fram, trumbromsar bak
Drivning: Bakhjulsdrift
Säten: Förare + passagerare (under 12 år)
Bagageutrymme: Under passagerarsätet
Fläkt: Ja
Värmare: Ja
Vinterdäck: Tillgängligt som tillval
Batterivärmare: Tillgängligt som tillval
Backväxel: Ja
Q&A
Q&A
Recensioner
Recensioner
Manual Garantier

Motorswedens garantier

Motorsweden ligger i fronten inom motorbranschen i Sverige. Vi har ett nära och bra samarbete med fabrikerna vilket gör att vi kan hålla en hög standard till ett lågt pris på det vi säljer.

Vår ständiga utveckling och framförallt viljan att vara i framkant när det gäller Kvalité, Service och Produktsäkerhet har resulterat i att Motorsweden´s moderna modeller fungerar problemfritt i många år, förutsatt att vårt service och underhållsprogram efterföljs.

Läs mer om våra garantier på länken nedan.

Garantier för motorswedens fordon
Frakt

Fraktkostnaden för denna produkt framgår ovan under varans pris. Beställer du fler fordon samtidigt betalar du fullpris för första fordonet och därefter endast 395 kr i frakt per extra fordon. Detta gäller så klart inte de fordon som är fraktfria.

Reservdelar kostar 95 kr i frakt oavsett varans värde eller storlek.