Rea

ATV X-Pro Worker 49cc svart/röd

5500100

Modellen på bilden är ca 105cm lång
Specialpris 3 395,00 kr Ordinarie pris 3 995,00 kr
I lager
Frakt: 549,00kr
Pris i butik: 3 944,00kr

ATV X-Pro Worker 49cc

Trotjänaren ATV X-Pro Worker har funnits hos oss en lång tid och har varit populär sedan start. Den har varit perfekt lämpad för den mindre gården och en glad hjälpreda som tagit i där mankraft inte räckt till och även som ren nöjesmaskin till hela familjen. Nyhet för året är denna mindre replika på 49cc.

Till utseende ser den ut som sina storasyskon med lastgaller fram och rejäla stötfångare bland annat. Med dragstarten i aluminium får du enkelt igång den dritfsäkra 49cc motorn!

Denna mini-atv för den mindre hjälpredan är den perfekta ingångsmodellen till de större atv:erna och kommer vara lika delar rolig som hjälpsam.

  • Dragstart Easy-pull i aluminium
  • Skivbromsar fram och bak
  • Maxhastighet på 40km/h
  • 6” fram och bakdäck
  • Stötdämpning både fram och bak
Modell: ATV X-Pro Worker 49cc
Motor: 1 cylindrig 2-takt luftkyld 49cc
Startanordning: Dragstart (aluminium)
Hjul: Fram 4,10-6" Bak 13x5. 00-6"
Maxlast: 60 kg
Maxhastighet: 40km/h
Broms fram: Dubbla skivbromsar
Broms bak: Skivbroms
Mått LxBxH: 1060mmx590mmx650mm
Sitthöjd (från fotstöd): 450mm
Vikt: 35kg
Hjulbas: 700mm

Motorswedens garantier

Motorsweden ligger i fronten inom motorbranschen i Sverige. Vi har ett nära och bra samarbete med fabrikerna vilket gör att vi kan hålla en hög standard till ett lågt pris på det vi säljer.

Vår ständiga utveckling och framförallt viljan att vara i framkant när det gäller Kvalité, Service och Produktsäkerhet har resulterat i att Motorsweden´s moderna modeller fungerar problemfritt i många år, förutsatt att vårt service och underhållsprogram efterföljs.

Läs mer om våra garantier på länken nedan.

Garantier för motorswedens fordon

Fraktkostnaden för denna produkt framgår ovan under varans pris. Beställer du fler fordon samtidigt betalar du fullpris för första fordonet och därefter endast 395 kr i frakt per extra fordon. Detta gäller så klart inte de fordon som är fraktfria.

Reservdelar kostar 95 kr i frakt oavsett varans värde eller storlek.