ATV X-Pro Worker 49cc

Nuvarande pris är det lägsta under de senaste 30 dagarna!
Pris i butik: 6 544,00kr

I lager

- Frakt: 549,00kr

Snabbfakta

Modellen på bilden är ca 105cm lång

Topphastighet:
Justerbar

Motor:
49 cc - 2 hk

Säkerhet:
-Dödmansgrepp

Växellåda:
Automatisk

Sitthöjd fr fotstöd:
30 cm

Skivbroms:
2x fram + bak

Leverans
till dörren

Köp nu,
betala sen

1 - 3
dagars
leveranstid
Detaljer

ATV för barn – X-Pro Worker 49cc

Trotjänaren ATV X-Pro Worker har funnits hos oss en lång tid och har varit populär sedan start. Den har varit perfekt lämpad för den mindre gården och en glad hjälpreda som tagit i där mankraft inte räckt till och även som ren nöjesmaskin till hela familjen.

Till utseende ser den ut som sina storasyskon med lastgaller fram och rejäla stötfångare bland annat. Med dragstarten i aluminium får du enkelt i gång den dritfsäkra 49cc motorn!

Denna mini-atv för den mindre hjälpredan är den perfekta ingångsmodellen till de större atv:erna och kommer vara lika delar rolig som hjälpsam.

Motor

Den luftkylda 2-takts motorn är driftsäker & enkel att underhålla. Dragstarten i aluminium låter dig enkelt dra i gång motorn och är en stor skillnad mot de gamla varianterna. Denna kan med lätthet dras i gång även av de mindre medlemmarna i familjen. Glöm bara inte bort bensinkranen.

Den i övrigt starka 49cc motorn tar med lätthet dig ut på färder utanför plogade vägar & asfalt. Skog & stock är inga problem så länge höjden inte sätter stopp vill säga.

Säkerhet

Säkerheten på våra fyrhjulingar för barn är som alltid hög. Även på denna fyrhjuling har du justerbar gas som du enkelt reglerar med hjälp av skruven på styret. Maxhastigheten är 25km/h om du inte aktivt skruvar ner den. Vi rekommenderar alltid att börja på lägre hastigheter tills framförallt vanan finns. De dubbla skivbromsarna fram & enkla bak reagerar på ett kick när du via bromshandtaget aktiverar dom.

Sitthöjd / Hastighet

Du har en låg sitthöjd perfekt för de lite mindre förarna men trots detta så kan även de större syskonen köra den utan för mycket bestyr. Lastgallren fram & bak ger föraren illusionen av att de kör en riktigt stor fyrhjuling. Även om de mest är för syns skull så är det inte några problem att lasta både lätt & tungt på dom. Så varför inte låta den göra lite nytta mellan nöjena.

Övrigt

Glöm inte att köpa till olja! Alla motorer behöver smörjning för att fungera. Detta fordon har en 2-taktsmotor där oljan blandas in i bensinen. Den har alltså inte en separat oljetank. Vi rekommenderar att ni blandar 2,5% (2,5dl / 10l.) Motul 2-T 100 Mineral 2-taktsolja (art. 10-000032) ihop med högkvalitativ 95-98 oktanig bensin. Blanda först i en större behållare (5-20l.) från vilken du tankar fordonet. Använd inte färdiga blandningar eller sk. Aspen-bensin.

Teknisk Specifikation
Modell: ATV X-Pro Worker 49cc
Motor: 1 cylindrig 2-takt luftkyld 49cc
Startanordning: Dragstart (aluminium)
Hjul: Fram 4,10-6" Bak 13x5. 00-6"
Maxlast: 60 kg
Maxhastighet: ca 25km/h (justerbar)
Broms fram: Dubbla skivbromsar
Broms bak: Skivbroms
Mått LxBxH: 1060mmx590mmx650mm
Sitthöjd (från fotstöd): 300mm
Vikt: 35kg
Hjulbas: 700mm
Q&A
Q&A
Recensioner
Recensioner
Manual Garantier

Motorswedens garantier

Motorsweden ligger i fronten inom motorbranschen i Sverige. Vi har ett nära och bra samarbete med fabrikerna vilket gör att vi kan hålla en hög standard till ett lågt pris på det vi säljer.

Vår ständiga utveckling och framförallt viljan att vara i framkant när det gäller Kvalité, Service och Produktsäkerhet har resulterat i att Motorsweden´s moderna modeller fungerar problemfritt i många år, förutsatt att vårt service och underhållsprogram efterföljs.

Läs mer om våra garantier på länken nedan.

Garantier för motorswedens fordon
Frakt

Fraktkostnaden för denna produkt framgår ovan under varans pris. Beställer du fler fordon samtidigt betalar du fullpris för första fordonet och därefter endast 395 kr i frakt per extra fordon. Detta gäller så klart inte de fordon som är fraktfria.

Reservdelar kostar 95 kr i frakt oavsett varans värde eller storlek.