90cc Cross, Dirtbike & Fiddy

Dirtbike från X-PRO, FX90 1

I lager

Pris från 6 895,00 kr
C-402

1 Artikel

Vad är det för sitthöjd på en 90cc dirtbike?

Vår dirtbike 90cc från X-Pro har en sitthöjd på 78cm.

Från vilken ålder kan man köra 90cc dirtbike?

Det är inte så mycket ålder som längd som spelar roll när du väljer vilken dirtbike som passar. Kolla sitthöjden på dirtbiken och mät mot den som ska köra. Tänk på att ju ovanare föraren är desto viktigare är det att nå ner med fötterna till marken.

Vad är det för däckstorlek på en 90cc dirtbike?

På X-Pro 90cc är det 14" fram & 12" bak.

Är det växlar på en dirtbike 90cc?

Vi har valt att använda oss av automatlåda till X-Pro 90cc. Det är därför en bra ingångsmodell där fullt fokus kan ligga på körning istället för att växla.

Kliv in i den varma och välkomnande världen av 90cc Crossar hos Motorsweden, där vi förverkligar drömmar om fartfyllda fiddys och coola dirtbikes! Vi är stolta över att erbjuda ett smalt men kvalitativt utbud av 90cc dirtbikes från det omtyckta varumärket X-Pro, som är känt för att kombinera prisvärdhet med hög kvalitet och imponerande prestanda.

Låt dig förtrollas av vårt sortiment av 90cc fiddys från X-Pro, vars modell är skapad för att ge dig och dina vänner oförglömliga upplevelser. Vi har något för alla, oavsett om du är en nybörjare som vill lära dig grunderna, eller en erfaren förare som vill ta din crosskörning till nya höjder.

Vi på Motorsweden förstår att du söker en 90cc cross som speglar din personlighet och passion för äventyr. Därför har vi noggrant valt ut ett brett urval av färger för att hjälpa dig hitta en dirtbike som passar just dig. Och du kan vara säker på att varje X-Pro 90cc fiddy levereras med hög kvalitet och prestanda som standard.

Att hitta din dröm-90cc dirtbike från X-Pro hos Motorsweden är en enkel och njutbar upplevelse! Utforska våra detaljerade produktbeskrivningar och ta del av recensioner från andra glada kunder för att få en djupare inblick. Om du behöver hjälp eller råd längs vägen, tveka inte att kontakta vårt vänliga och kunniga team som är här för att guida dig genom processen.

Så, är du redo att omfamna den spännande världen av 90cc Cross med X-Pro och Motorsweden? Låt oss tillsammans sätta hjulen i rullning och förverkliga dina crossdrömmar!

Letar du efter en cross med en liten mindre motor, ta då en kik på vårt 70cc sortiment, letar du efter något större? Då rekommenderar via att du tar en kik på 125cc eller 250cc!