Elcykel herr

Fallande ordning

4 artiklar

per sida
 1. Elcykel Kronan Rapp D7 Dam 7-växlad svart
  382051
  19 990,00 kr
 2. Elcykel Kronan Rapp H7 Herr 7-växlad svart
  382050
  19 995,00 kr
 3. Elcykel Nyström Special
  C-025
  Specialpris 27 900,00 kr Ordinarie pris 39 900,00 kr
 4. Elcykel TEN7 Sleek
  C-023
  Pris från 15 995,00 kr
Fallande ordning

4 artiklar

per sida

Vilka är fördelarna med att använda en herr elcykel?

Herr elcyklar erbjuder en kombination av komfort, effektivitet och hållbarhet. De ger en smidig körning, sparar tid på pendling, är miljövänliga och minskar trängsel i trafiken.

Hur lång räckvidd har elcyklar vanligtvis?

Räckvidden för en elcykel kan variera beroende på modell, batteristorlek och körstil, men de flesta elcyklar kan köra mellan 40 till 100 kilometer på en full laddning.

Hur snabbt kan en herr elcykel köra?

Hastigheten för elcyklar kan variera, men i Sverige är den lagliga maxhastigheten för en elcykel 25 km/h.

Vad bör jag tänka på när jag väljer en elcykel?

När du väljer en elcykel, överväg faktorer som batterilivslängd, räckvidd, ramstorlek, vikt, och vilken typ av terräng du främst kommer att köra på.

Hur underhåller jag min elcykel?

Det är viktigt att regelbundet kontrollera och justera bromsarna, hålla kedjan ren och väloljad, och se till att batteriet laddas korrekt. Om du är osäker, ta cykeln till en professionell cykelverkstad.

MotorSweden, din främsta destination för herr elcyklar. Vi förstår att dagens moderna man kräver både stil och funktion när det gäller sina transportmedel. Det är därför vi har ett noggrant utvalt sortiment av elektriska cyklar som inte bara levererar på effektivitet och prestanda, men också i design och komfort.

Elcyklar har revolutionerat sättet vi reser på, erbjudande en hållbar och effektiv lösning på dagens mobilitetsbehov. Oavsett om du letar efter en pålitlig pendelcykel för att smidigt navigera i stadstrafik, eller om du behöver en robust och kraftfull elcykel för äventyrliga terrängturer, har vi något för alla på MotorSweden.

Våra herr elcyklar är utrustade med den senaste tekniken för att säkerställa maximal prestanda och hållbarhet. Med funktioner som lång batterilivslängd, smidig acceleration och högkvalitativa bromssystem, kan du vara säker på att du får en kvalitetsprodukt när du handlar hos oss.

Så tveka inte, bläddra igenom vårt sortiment av premium elcyklar för män och hitta den perfekta partnern för ditt nästa äventyr.