• Kundservice: 042-3110400

Totalt: 0,00 kr 0 st

Kassa

Kundservice

Se om ni kan hitta ert svar här först...

Varför är era dirtbikes dyrare om man köper dem i butik?

Våra dirtbikes är inte dyrare om man köper dem i butik utan faktisk billigare om man beställer dem på nätet. Då alla våra kunder inte har möjlighet att ta sig till någon av våra butiker har vi valt att ge en rabatt på dirtbiken motsvarande fraktkostnaden för att det i slutändan ska bli samma pris för alla. Det som på vår hemsida kallas ”pris i butik” är alltså vad dirtbiken faktiskt kostar och är också det som du som kund kommer att betala oavsett om du väljer att beställa den på vår hemsida eller köper den direkt i någon av våra butiker. Det går alltså inte att köpa dirtbiken i någon av våra butiker för webbpris.

Kortfattad slutsats: Samma pris i butik som på nätet.

Var får man köra?

Med ej vägregistrerade fordon får man endast köra på bana avsedd för offroadkörning eller på inhägnad tomt. Åldern spelar här ingen roll. Observera att hjälm är obligatoriskt även här!

Kan man nå er per telefon?

Visst kan man det! Vi nås på 042-311 04 00. Våra telefontider är; Mån-Fre: 10.00-16.00. Lör-Sön: Stängt. Lunchstängt 12.00.13.00 alla dagar.

Observera att vår kundtjänst inte har någon möjlighet att hantera reklamationer via telefon. Vill du reklamera en vara skall vårt reklamationsformulär användas.

Jag hittar inte den reservdel jag söker

Vi lägger löpande till fler reservdelar på hemsidan; kontakta oss med en förfrågan så kollar vi om vi har den på lager eller om vi kan ta hem den.

Vad blir fraktkostnaden?

Detta framgår i kassan innan du bekräftar din order. Du ser fraktkostnaden för ett enskilt fordon sidan om priset när du klickar in för att läsa mer om produkten.

Jag vill reklamera en vara

Fyll i vårt formulär för reklamation så komplett som möjligt så hanterar vi din reklamationsansökan normalt inom 48 timmar.

...annars kontakta oss här

Telefon kundtjänst:
042-311 04 00.

Mån-Fre: 10.00-16.00
Lör-Sön: stängt.Telefon butik Göteborg:
031-12 06 60.

Mån: stängt.
Tis-Fre: 10.00-18.00
Lörd: 10.00-14.00
Sön: stängt.

Under högsäsong kan det under perioder vara svårt att nå oss på telefon pga det stora antalet inkommande samtal. Vi svarar i den takt vi kan och vårt mål är att alla som ringer skall få sina samtal besvarade. Skulle det trots detta vara "omöjligt" att nå oss så ber vi er istället att maila oss så får ni svar på er fråga senast dagen efter.

OBS! Vår kundtjänst har ingen möjlighet att hantera reklamationer via telefon eller e-post. För att reklamera en vara vänligen fyll i vårt reklamationsformulär så blir ni kontaktade av vår reklamationsavdelning.


Skicka in ett ärende

* Obligatoriska fält