• Kundservice: 042-3110400

Totalt: 0,00 kr 0 st

Kassa

Kundservice

Se om ni kan hitta ert svar här först...

Varför är era dirtbikes dyrare om man köper dem i butik?

Då alla våra kunder inte har möjlighet att ta sig till någon av våra två butiker så har vi valt att ha samma låga pris var du än beställer/köper ifrån. Vi har därför lagt en rabatt motsvarande fraktkostnaden när du köper på nätet.

Var får man köra?

Med ej vägregistrerade fordon får man endast köra på bana avsedd för offroadkörning eller på inhägnad tomt. Åldern spelar här ingen roll. Observera att hjälm är obligatoriskt även här!

Kan man nå er per telefon?

Visst kan man det! Vi nås på 042-311 04 00. Våra telefontider är; Mån-Fre: 10.00-16.00. Lör-Sön: Stängt. Lunchstängt 12.00.13.00 alla dagar.

Jag hittar inte den reservdel jag söker

Vi lägger löpande till fler reservdelar på hemsidan; kontakta oss med en förfrågan så kollar vi om vi har den på lager eller om vi kan ta hem den.

Vad blir fraktkostnaden?

Det är beroende på vilken produkt du har beställt. Du ser fraktkostnaden inne på respektive produkt samt i kassan innan du bekräftar din order.

Jag vill reklamera en vara

Vi rekommenderar att ni använder vårt formulär för reklamation så komplett som möjligt så hanterar vi din reklamationsansökan normalt inom 48 timmar.

...annars kontakta oss här

Telefon kundtjänst:
042-311 04 00.

Mån-Fre: 10.00-16.00
Lör-Sön: Stängt.Telefon butik Göteborg:
031-12 06 60.

Tis - Tors: Stängt
Fre - Mån: Stängt

Vi håller stängt butiken i Göteborg på grund av flytt till nya och fräsha lokaler. Kontakta kundtjänst vid frågor.

Under högsäsong kan det under perioder vara svårt att nå oss på telefon pga det stora antalet inkommande samtal. Vårt mål är att alla som ringer skall få sina samtal besvarade. Skulle det trots detta vara "omöjligt" att nå oss så ber vi er istället att maila oss så får ni svar på er fråga senast dagen efter.

OBS! För att underlätta och snabba på reklamationsprocessen rekommenderar vi att ni använder vårt formulär. Ni blir därefter kontaktade av vår reklamationsavdelning.


Skicka in ett ärende

* Obligatoriska fält