Kundservice

Vår kundservice finns till för dig.

 

 

 

 

 

Kundservice:
010 - 405 60 10

Mån-Fre: 10.00-14.00 (lunchstängt: 12:00-12:30)
Lör-Sön: Stängt Helgdagar och röda dagar : Stängt

 

 

 

Under högsäsong kan det under perioder vara svårt att nå oss på telefon pga det stora antalet inkommande samtal. Vårt mål är att alla som ringer skall få sina samtal besvarade. Skulle det trots detta vara "omöjligt" att nå oss så ber vi er istället att maila oss så får ni svar på er fråga senast dagen efter.

 

Kontakta kundservice - Hitta Snabba Svar med Vår Nya Kundservice-Widget

Vi på Motorsweden är stolta över att presentera vår senaste förbättring för din shoppingupplevelse – vår helt nya hjälp-widget! Vi förstår att när du letar efter reservdelar till din moped, vill du ha svar snabbt och enkelt. Därför har vi skapat denna innovativa lösning för att hjälpa dig.

Med vår nya widget kan du snabbt hitta svar på dina frågor utan att lämna sidan du är på. Oavsett om du behöver hjälp med att hitta en specifik del, undrar över leveranstider eller har frågor om betalningsalternativ, har vår widget svaren för dig.

Så här använder du vår hjälp-widget:

  1. Leta efter widget-ikonen: Du hittar vår lättanvända widget-ikon i nedre högra hörnet på varje sida på Dinhoj.se.
  2. Ställ din fråga: Skriv in din fråga i widgeten, och du kommer omedelbart att få förslag på artiklar och information som matchar din förfrågan.
  3. Få snabba svar: Välj det mest relevanta svaret från listan för att få detaljerad information och hjälp direkt.

Vår widget är utformad för att ge dig snabba och exakta svar på dina frågor, så att du kan fortsätta med ditt köp utan avbrott. Vi är här för att göra din upplevelse på motorsweden.se så smidig och bekymmersfri som möjligt.

Prova vår nya kundservice-widget idag och upplev hur enkelt det är att få hjälp direkt på motorsweden.se!

 


Retur / reklamation: