Fyrhjuling & ATV

Fallande ordning

16 artiklar

per sida
 1. Viarelli Agrezza - 250cc
  150070
  Specialpris 24 990,00 kr Ordinarie pris 31 990,00 kr
 2. Viarelli Agrezza - 125cc
  150060
  Specialpris 15 990,00 kr Ordinarie pris 24 990,00 kr
 3. Fyrhjuling Barn - X-Pro Warrior
  C-506
  Specialpris 5 995,00 kr Ordinarie pris 6 995,00 kr
 4. ATV Viarelli Hunter 200L
  C-311
  Specialpris 24 990,00 kr Ordinarie pris 32 990,00 kr
 5. ATV X-PRO Mud 110cc
  c-309
  Pris från 12 995,00 kr
 6. ATV X-Pro Worker 49cc
  5500100
  5 995,00 kr
  Lägg i varukorg
 7. ATV X-Pro Worker 150cc
  C-306
  Pris från 19 995,00 kr
 8. ATV Viarelli Hunter 150cc
  C-305
  Specialpris 19 990,00 kr Ordinarie pris 31 990,00 kr
 9. ATV X-Pro Worker 125cc
  C-304
  Pris från 17 995,00 kr
 10. ATV X-Pro Worker 110cc
  C-303
  Specialpris 9 995,00 kr Ordinarie pris 11 995,00 kr
 11. ATV X-Pro Power 90cc
  C-301
  Specialpris 8 995,00 kr Ordinarie pris 10 995,00 kr
Fallande ordning

16 artiklar

per sida

Var får man köra ATV och Quad?

Det beror på hur din fyrhjuling eller quad är registrerad. En fyrhjuling får köra på allmänna vägar om den är traktor, moped eller mc-registrerad. För att framföra en fyrhjuling i terräng behöver den vara registrerad som Terränghjuling. Våra fyrhjulingar, atv:er & quads är i dagsläget oregistrerade och därför enbart till för inhägnat område.

Behöver man körkort för att köra fyrhjuling?

För att köra din fyrhjuling på inhägnat område finns inget krav på körkort. Det finns inte heller någon åldersbegränsning.

Får jag skjutsa på min ATV?

På en ATV eller fyrhjuling som är registrerad som motorcykel är det tillåtet att ha passagerare om fordonet är godkänt för två personer. Om fordonet är oregistrerat och du kör på enskild väg är det tillåtet att skjutsa en passagerare. Det är dock förbjudet att ha en passagerare när du korsar allmänna vägar.

Får jag köra i trafiken med en fyrhjuling?

Är din ATV registrerad får du köra den i trafiken. Är fyrhjulingen däremot oregistrerad får den bara köras på inhägnat område.

Vad betyder ATV?

ATV står för All Terrain Vehicle. Alltså ett fordon som tar sig fram överallt. En ATV eller fyrhjuling är ett riktigt roligt fordon som låter dina kunskaper sättas på prov!

Vad är en Quad?

En quad är ett fyrhjuligt fordon snarlikt till en ATV eller fyrhjuling. En quad är tvåhjulsdriven och är till för att köras på bana.

Ska jag köpa en fyrhjuling eller Quad?

På motorsweden möts du av ett stort utbud av både ATV / fyrhjuling & Quad. Vad behöver du använda din fyrhjuling till? Köper du en Fyrhjuling för att fixa till på gården? Vill du nöjesköra med din nya Quad? Eller ska du ut och jaga och behöver en ATV för att ta dig fram i skogen? Vårt utbud av ATV´s täcker det mesta av frågorna ovan och flera modeller har fått toppbetyg i bland annat ATV & Terräng magasinet samt ATV & Quad, hör gärna med vår kundtjänst om du vill ha mer info om någon specifik ATV-modell! Det andra som spelar in är självklart vad du är beredd att lägga på din nya fyrhjuling. Vi på Motorsweden.se har ett stort utbud av ATV´s och Quad´s just för att det ska finnas något för såväl den mindre som den stora plånboken.

Fyrhjuling & ATV på motorsweden.se

Lek, nöje, arbete, hjälpreda – funktionerna är enorma och i stort sett oändliga med en fyrhjuling. En fyrhjuling är rolig och låter både barn & vuxna hitta sin kunskapsnivå på ett enkelt och säkert sätt.

Fyrhjulingar till de mindre förarna

Våra mini-fyrhjulingar är utrustade med justerbar gas för extra säkerhet och gör att du som står bredvid kan vara lugn. 
Även om det dröjer några år tills den tänkta föraren av fyrhjulingen får ett körkort så tycker vi att det är ett perfekt förstafordon för barnet. Du får lätt in gas-vanan och kontrollen på omgivning & fordon ökar ju mer dom kör.

Väljer ni att investera i en mer arbetsinspirerad fyrhjuling till ert barn så finns det dessutom inte några gränser för hur mycket hjälp ni kan få av den samma. Vår Worker 49cc är likt sina storebröder utrustad med lastgaller för enkel lastning. Packa fullt är kanske inte att föredra men det blir desto fler vändor att köra i stället.

Fyrhjuling som arbetsredskap

En fyrhjuling är det perfekta arbetsredskapet på såväl stora som små gårdar & trädgårdar för den delen. Med en fyrhjuling är det slut på otympliga och i många fall farliga lyft och andra situationer som riskerar att sabba din rygg. Låt din atv & fyrhjuling dra den tunga kärran eller varför inte komplettera din fyrhjuling med ett snöblad? Vinterns tidigare tråkigare & ofrånkomliga uppgifter blir helt plötsligt mycket roligare!

En annan populär sak att utrusta sin fyrhjuling med är en vinsch. Inte bara för att lyfta snöbladet utan även för att enkelt kunna dra med sig den tunga stocken. Många av våra fyrhjulingar är från start även utrustade med dragkrok så att du verkligen kan utnjyttja fyrhjulingen till dess fulla potential.

Att äga en fyrhjuling

Alla våra större fyrhjulingar är utrustade med enkel & säker elstart & i många fall en helautomatisk CVT-låda. Detta gör att du får en till mångt och mycket enkel fyrhjuling att både starta & köra. Så vare sig om du är en nybörjare eller van förare kan du äga en fyrhjuling från motorsweden.se

För att förlänga ditt ägande behöver du underhålla din maskin. Likt på vilket motorfordon du än köper så behöver du ge din fyrhjuling en service. Med jämna mellanrum behöver du därför bland annat byta olja, se över bromsar, byta tändstift, kolla luftfilter mfl. Se just din manual för ett mer exakt serviceschema eller fråga vår personal efter deras tips och förslag.