Elsparkcykel Elo Mobility K2

Pris i butik: 5 285,00kr

I lager

- Frakt: 295,00kr

Snabbfakta

Topphastighet
20km/h

250W
Elektrisk motor

Räckvidd:
Upp till 15-25km

8,5"
Punkteringsfria däck

Minimalt
underhåll

Snabb & enkel
laddning

Snabb & smidig
leverans till ditt
lokala DHL-ombud

Köp nu,
betala sen

1 - 3
dagars
leveranstid
Detaljer

Elparkcykel från ELO Mobility

Denna elektriska sparkcykel från ELO Mobility med 8,5” punkteringsfria däck, fällbar aluminiumram & 250W motor är ett välkommet tillskott i vårt redan breda sortiment. Den snygga lite retroinspirerade belysningen fram sitter lågt och lyser upp även de regnigaste höstkvällarna.

Motorn i framdäcket reagerar så fort du gett sparkcykeln en liten spark och däcken absorberar så mycket vibrationer från färden som möjligt. Till skillnad från många andra elsparkcyklar i samma prisklass på marknaden har du möjligheten att montera en sadelstolpe & sadel på ståbrädan. Allt för lite extra bekvämlighet. Lägg till den integrerade dämpningen och du kan med lätthet ta dig fram på gator och torg utan att ha skakskador när du kommer fram.

Elsparkcykel - Lätt att vika ihop & ta med

Elscootern viks ihop enkelt och viks upp lika snabbt. Detta gör att den elektriska sparken blir ett bra komplement på såväl semestern som i det dagliga livet. Med en topphastighet på ca 20km/h och en räckvidd på upp till 25km tar du dig enkelt fram till din destination. Pendlar du till jobb kan du utan någon ansträngning och till en minimal kostnad komma fram till såväl bankjobb som verkstadsjobb. Även resorna till skolan blir mycket roligare med en elsparkcykel och då den lätt tas med in i klassrummet eller skåpet så kan du vara säker på att elsparken inte är borta när du kommer ut.
Skulle oturen vara framme och juicen slut i batteriet innan du är framme så kan du på det gamla och tråkiga sättet ta dig fram med sparkar!

Resorna blir inte bara enklare & billigare, de blir bra mycket roligare också!

Motor på 250W - Laglig i trafik

Elscootern från ELO drivs av en kraftfull 250W motor och har ett inbyggt batteri av litium-typ. Den digitala displayen på styret visar batterinivå & hastighet. Genom att sparka igång elsparken så startas den elektriska motorn och med tumgasen når du upp i ca 20km/h. Skivbromsen bak är ytterligare en säkerhetsaspekt som har varit viktig och borde göra ELO Mobility K2 till det självklara valet när du väljer en Elsparkcykel. Den Elektriska Sparkcykeln klarar av en maxvikt på 120 kg och du tar dig upp mot 25 km på ett fulladdat batteri.

ELO Mobility K2 uppfyller de krav som finns i Sverige. Med en maxeffekt på motorn (250W) och en topphastighet på upp till (20km/h) är den därmed laglig att framföra på cykelbanor.
Även om det inte finns någon åldersgräns för att få köra en elsparkcykel så rekommenderar vi trafikvett och balans innan föraren av elsparkcykeln ger sig ut i trafik
Vi rekommenderar självklart att man använder sig av hjälm när man är ute och kör med ELO Mobility K2!


Egenskaper:

 • Lampa & reflex på styret fram & baktill över bakdäcket
 • Motorn sitter i framhjulet och ligger på 250W
 • Max topphastighet 20km/h
 • Maxlast 120kg
 • Inbyggt uppladdningsbart batteri (Litium)
 • Laddningstid ca 3,5 timmar
 • Kördistans upp till 25km
 • Enkel att vika ihop för att ta mindre plats
 • Antihalk material på ståplattan
 • Elektrisk broms fram, manuell skivbroms bak
 • Stänkskydd fram & bak
 • Totalvikt för sparkcykeln ca 18kg
 • 8,5" punkteringsfria däck
 • Digital display på styret där du enkelt kan se hastighet samt batterimängd
Teknisk Specifikation
Yttre mått uppfälld (l*b*h): 1200mm*430mm*1140mm  
Yttre mått nerfälld (l*b*h): 1190mm*430mm*500mm
Hjulbas: 870mm
Markfrigång: 100mm
Vikt: 18KG
Lastkapacitet: 120KG
Högsta hastighet: 20km/h
Effekt: 250w
Batterikapacitet: 36V
Broms bak: Skivbroms
Q&A
Q&A
Recensioner
Recensioner
Manual Garantier

Motorswedens garantier

Motorsweden ligger i fronten inom motorbranschen i Sverige. Vi har ett nära och bra samarbete med fabrikerna vilket gör att vi kan hålla en hög standard till ett lågt pris på det vi säljer.

Vår ständiga utveckling och framförallt viljan att vara i framkant när det gäller Kvalité, Service och Produktsäkerhet har resulterat i att Motorsweden´s moderna modeller fungerar problemfritt i många år, förutsatt att vårt service och underhållsprogram efterföljs.

Läs mer om våra garantier på länken nedan.

Garantier för motorswedens fordon
Frakt

Fraktkostnaden för denna produkt framgår ovan under varans pris. Beställer du fler fordon samtidigt betalar du fullpris för första fordonet och därefter endast 395 kr i frakt per extra fordon. Detta gäller så klart inte de fordon som är fraktfria.

Reservdelar kostar 95 kr i frakt oavsett varans värde eller storlek.