Om oss

MOTORSWEDEN 

Motorsweden är idag en av marknadens främsta aktörer inom affärsområdet ”lätta fordon” såsom moped">Moped, Elmoped, DirtbikeATV och Minifordon. Med en drastisk tillväxt har Motorsweden skapat ett omfattande sortiment bestående av både egna varumärken och internationellt erkända varumärken. Motorsweden saluför idag ett brett modellprogram där fokus på kvalitet, prisvärdhet och design tydligt genomsyrat sortimentsurvalet. Genom direktinköp från leverantörernas fabriker, stora volymer och samverkan med flera internationella inköpsorganisationer har den mycket attraktiva prisnivån kunnat bibehållas. Hos Motorsweden kan du alltid vara säker på att få ”mest valuta för pengarna”.. 

Med några av marknadens främsta resurser i Motorsweden-teamet har kvalitetsnivån höjts till att spegla och med råge motsvara betydligt dyrare varumärken trots prisskillnaden. Motorsweden har en av marknadens mest välbesökta och uppskattade e-handelsplattformar motorsweden.se,  skapad för att enkelt och smidigt ge kunden möjligheten att tryggt utföra sina köp i en säker och informativ webbmiljö. Som kund gör du enkelt dina val gällande transport och betalningsupplägg på webbsidan. Från vår dörr till din dörr. Enkelt, snabbt och säkert..

Motorswedens produkter levereras snabbt, smidigt och kostnadseffektivt direkt ifrån vårt nya huvudlager, lokaliserat strax utanför Helsingborg. Huvudkontoret är placerat i anslutning till huvudlagret vilket gör att kundservice och support alltid finns i närheten till kunden. Motorswedens två fysiska butiker finner du i Göteborg och i Åstorp strax utanför Helsingborg. I butikerna kan du känna på större delen av fordonssortimentet och göra dina inköp över disk. Oavsett hur du väljer att göra dina inköp finns vi tillgängliga, bara ett telefonsamtal bort. Känn dig varmt välkommen att prova oss och våra attraktiva produkter.


Motorsweden

Ji-Te gatan 2
265 38 ÅSTORP
Org.nr: 556681-3167

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar på hemsidan.