El-sparkcykel för barn

I denna kategori samlar vi de roligaste racing- och lekfordonen vi har. Motorsweden har mycket prisvärda minimoto, pocketbikes och miniscootrar. Dessa fordon är främst till för att ha roligt på och passar både barn och vuxna.

Minifordon från X-PRO, Surf 4

Slut i lager

C-414

1 Artikel

Från vilken ålder passar en elsparkcykel till barn?

En elsparkcykel till barn är ett bra och roligt fordon att träna upp balansen med. Det är svårt att säga en specifik ålder som är perfekt då det är högst individuellt. Börja testa er fram utan att använda fotgasen så ser ni var balansen är någonstans. När balansen blivit bättre är det bara tuta & köra :-)

Hur fort går en elsparkcykel för barn?

Vår elsparkcykel för barn har en topphastighet på ca 10km/h.

Hur gasar man på en elspark för barn?

På fotplattan finns en lättillgänglig gas som reagerar först när du gett sparkcykeln lite manuell fart. Fördelen med att ha gasreglaget där är att händerna är helt fria och kan ha full fokus på att styra.

Elsparkcykel

Elsparkcykeln har den senaste tiden fått allt mer uppmärksamhet när uthyningen av sparkcyklarna brett ut sig över Sverige. Våra sparkcyklar är i dagsläget mer ämnade till den mindre familjemedlemmen och kommer både med och utan sadel. Den tuffa designen gör att den är en populär modell hos just denna föraren. Liksom med allt annat så rekommenderar vi att använda hjälm och andra lämpliga skydd när ni kör elsparkcykeln.