Rawbike

Elmoped från Rawbike, 4X 0

I lager

Pris från 25 990,00 kr
Raw-020

1 Artikel

Vad är en Rawbike?

En Rawbike är en klass 2 elmoped.

Behöver jag försäkra en Rawbike?

Ja, det är som sagt en klass 2 elmoped och du behöver som minst en trafikförsäkring. Vi rekommenderar att du tar en större så att du inte står utan ersättning om du skulle råka få den snodd.

Hur mycket väger en Rawbike?

Den väger 26kg exkl batteriet. Batteriet i sig väger 4kg

Hur fort går en Rawbike?

Elmotorn hjälper dig upp till 25km/h. Efter det får du arbeta själv för att den ska gå fortare. Tänk på hastighetsbegränsningarna!

Vad kostar en Rawbike?

Det beror självklart på vilken modell du kollar på men priserna ligger från ca 21 900.

Rawbike är en Klass 2 Elmoped

RAWBIKE är en svenskdesignad klass 2 elmoped. Den finns i flera utföranden där skillnaderna främst ligger på motoreffekten samt batteriet. Elmopeden är en perfekt hybrid mellan elmoped & elcykel. Du får det positiva från båda världarna & tillsammans skapas en Rawbike.

En elcykel har med sina trampor en i stort sett oändlig räckvidd så länge dina ben klarar av jobbet. En elmoped låter dig njuta av omgivningen på en tyst färd till ditt mål.

En dag med din Rawbike…

Du börjar lördagsmorgonen i köket med en kopp nybryggt kaffe medan solen lyser in genom fönstret. Solens strålar skapar den allt för vanliga illusionen av att dammet dansar i solen. Du funderar över dagen medan du packar väskan med dagens proviant och börjar sätta det sista planerandet på plats.

När du går ut och låser upp din Rawbike ser du taxibilarna köra sina sista rundor för morgonen innan även dem ska hem för att få sin efterlängtade sömn. Målet är att med din Rawbike åka ut på en utflykt, en utflykt långt ut från stadens ständiga stress & puls. Färden börjar inne i city och för enkelhetens skull trampar du genom den nyvakna stan & korsar rödljus efter rödljus som för en gångs skull slår grönt lagom till att du kommer fram.

Du är utanför stan nu och medan nattens dimma börjar lätta från fälten växlar du om och låter den tysta elmotorn arbeta och dina ben vila en stund. Du når din destination och dagen har i stort sett bara börjat. Långt utanför stan får du denna lördag att bli magisk. Veckans stress från jobb är långt bort i tanken & du tankar positiva tankar för kommande vecka.

Dagen var i stort utstakad redan men du får feeling och hoppar på din Rawbike igen. Du är snabbt ännu längre bort från stan. Dagen fortlöper medan du växelvis kör med benens kraft & elmotorns tysta hjälp. När kvällen börjar närma sig och du snart är hemma kollar du ner på LCD-skärmen för att se hur mycket hjälp du kan få av elmotorn sista biten. Trots att du cyklat rätt mycket så har ändå elmotorns tysta gång hjälpt till & svettdropparna i pannan beror snarare på solens värme vilket även syns på den snygga google-brännan du fått under dagen.

Medan du parkerar din Rawbike i cykelstället stannar du upp och tankar det sista lugnet. Du är redo för en ny vecka! Men först tar du med batteriet upp så att du är redo att ge dig ut även i morgon om du får feeling.