Våra butiker

Motorsweden Göteborg & Åstorp

Välkommen att känna, prova, lukta och se i stort sett alla våra produkter i någon av våra butiker i Göteborg eller Åstorp. I butikerna får du ta del av större delen av det sortiment som du hittar på motorsweden.se och kan smidigt göra dina köp direkt över disk. Vi har självklart lika enkel & snabb utcheckning med Klarna som vi har online. I våra butiker kan du även göra klipp på demoprodukter & andra prisnedsatta fordon & tillbehör. 

Vårt mål är alltid att hålla ett stort lager i båda våra butiker. Ibland lyckas vi inte på grund av den höga efterfrågan på vissa av våra produkter.
Vill du därför vara säker på att köra hem med just den mopeden, fyrhjulingen, elscootern eller dirtbiken du kollat ut på nätet så rekommenderar vi dig att höra av dig innan så att vi kan förbereda och göra den redo för just dig.

Välkommen!

                                                                                                                    

Handla enkelt med Klarna                        Fullservice verkstad                                   Galet bra priser även i butik

 

 

Moped Göteborg

PÅGÅENDE UTFÖRSÄLJNING - Missa inte!

Letar du efter en moped i Göteborg så är motorsweden stället du bör besöka. Vi har fyllt butiken till bristningsgränsen och kan stoltsera med Göteborgs största utbud av moped klass 1 & klass 2, elscooters, fyrhjulingar & dirtbikes av alla dess storlekar samt en uppsjö med alternativ för de mindre medlemmarna i familjen.

Vårt stora lager av både monterade & omonterade fordon i butiken ger dig möjligheten att både provsitta & i viss mån provköra det fordonet du är ute efter. Vi håller alltid ett stort lager av tillbehör & reservdelar. Är du osäker på om vi har just det du letar efter så rekommenderar vi att du ringer först, har vi det inte i butiken kan vi alltid ta hem det till dig.

I anslutning till butiken hittar du även vår verkstad som hjälper dig med stort som smått på både moped, fyrhjuling eller något av våra andra fordon.

 

Du hittar oss på

Rimmaregatan 6 i Hisings Backa

Tel: 031 120 660 

Mail: gbg[@]motorsweden.se 

Öppettider:

Sön - Stängt

Mån - Fre: 10.00-18.00 (ring och dubbelkolla om personal finns på plats)

Lör: 10.00-14.00 (ring och dubbelkolla om personal finns på plats)

 

Moped Skåne

Är du istället nere i Skåne & du får ett sug efter att besöka en butik helt inriktad på motorfordon på både två & fyra hjul så är det till Åstorp du ska bege dig. I vår stora och luftiga lokal på 300kvm har vi ett utbud du inte hittar på något annat ställe i södra Sverige. Eftersom att huvudlagret ligger vägg i vägg med butiken finns möjligheten att tillgodose dig med hela vårt sortiment. 

Butiken är fylld med förutom fordon även tillbehör & reservdelar. Fördelen med att ha huvudlagret vägg i vägg gör att utbudet är i stort sett oändligt och du kan lugnt sitta hemma & leta upp det du vill ha för att sen besöka butiken.

Även i Åstorp är vår verkstad tätt inpå butiken och personalen där besitter lång erfarenhet att reparera & serva moped, fyrhjulingar & dirtbike´s.

 

 

Du hittar oss på

Ji-Te gatan 2

Tel: 042 311 04 15 

Mail: astorp[@]motorsweden.se

Öppettider:

 

Mån, Tis & Ons  10:00-16:30 (lunchstängt 12:00-13:00)

Tors: 10:00-18:00 (lunchstängt 12:00-13:00)

Fre: 10:00-16:30 (lunchstängt 12:00-13:00)

Lör 9:00-13:00 (stängt Januari, Februari & 9 Mars )

Sön Stängt

Avvikande öppettider (stängt) för butikerna

  • Julafton, juldagen, annandag jul
  • Nyårsafton, nyårsdagen, trettondagsafton 
  • Långfredag, påskafton, påskdagen, annandag påsk
  • 1 maj
  • Kristi himmelfärdsdag
  • Pingstdagen
  • Nationaldagen
  • Midsommar, midsommardagen
  • Alla helgonsdag