Vinsch med fjärrkontroll - Hunter

06-0003274

I lager
1 295,00 kr
Frakt: 95,00kr

ATV vinsch 1 tons

Med en 12-volts vinsch monterad på din Hunter får du möjlighet att elektriskt vinscha medelstora objekt som tex. kullfallna träd, jaktbyten och mindre fordon. Vinschen gör det också möjligt att manövrera vår nya snöplog utan omständliga manuella lyft och justeringar.

Användningsmöjligheterna är många och arbeten på gården, i skogen och kring mark/trädgård blir lättare än någonsin.

Manövrering

Du manövrerar den stålwire-försedda vinschen med den medföljande fjärrkontrollen eller med manöverdonet som du enkelt monterar på styret.

Dragkraft

Vår vinsch har en kraftig likströmsmotor på 12 volt som tillåter en dragvikt om maximalt 1000 kg vilket gör "vinschandet" lätt även i krävande terränger såsom sand eller snö. 

Montering

Din vinsch levereras i låda med alla monteringsdetaljer och en monteringsinstruktion. 

Din HUNTER är försedd med en monteringsplatta i fronten som gör det lätt att montera vinschen på din HUNTER ATV. Det medföljande kablaget ansluter du till batteriet och den kapslade manöverlådan döljer du enkelt under huven.

12 volt DC (likström): 1,2 hk
Permanent magnets motor: Ja
Kapslad motor: Ja
Fjärrkontroll: Ja
Dragvikt: 1 000kg (2 000lbs)
CE-märkt: Ja
Växellåda: Planetväxellåda
Utväxling: 153-1
Wire: Galvaniserad stål - 4,8mm*13m
Fästpunkter: 80mm
Krok: Snabblåsningskrokar
Guiderullar: Ja
Mått: 302mm*101mm*107mm
Vikt: 9kg

Motorswedens garantier

Motorsweden ligger i fronten inom motorbranschen i Sverige. Vi har ett nära och bra samarbete med fabrikerna vilket gör att vi kan hålla en hög standard till ett lågt pris på det vi säljer.

Vår ständiga utveckling och framförallt viljan att vara i framkant när det gäller Kvalité, Service och Produktsäkerhet har resulterat i att Motorsweden´s moderna modeller fungerar problemfritt i många år, förutsatt att vårt service och underhållsprogram efterföljs.

Läs mer om våra garantier på länken nedan.

Garantier för motorswedens fordon

Fraktkostnaden för denna produkt framgår ovan under varans pris. Beställer du fler fordon samtidigt betalar du fullpris för första fordonet och därefter endast 395 kr i frakt per extra fordon. Detta gäller så klart inte de fordon som är fraktfria.

Reservdelar kostar 95 kr i frakt oavsett varans värde eller storlek.