LED-ljusramp 36w 12-LED

I lager

- Frakt: 95,00kr

Snabbfakta

fäste till ljusrampen ingår

Detaljer

Ljusramp

Ibland är det extra viktigt att få bra ljus, det kan vara alltifrån under jakten när skymningen har smugit sig på eller vid vinterns snöröjning tidigt på morgonen.

Vi tog det i beaktning och har tagit fram denna ljusramp, med 12st LED-lampor på 36W lyser denna ljusramp upp dina nattliga färder utan problem.

Ljusrampen levereras väl beskyddad i låda tillsammans med anslutningskablage och fäste.

Kvalité

Med ett stabilt hölje i snyggt svartlackerad metall kan du vara säker på att dina lampor är väl skyddade mot yttre påfrestningar såsom väder och vind.

Teknisk Specifikation
Antal dioder: 12 st
Spänning: 12V
Vikt: -
Lamptyp: LED
Material: Ytterhölje metall
Q&A
Q&A
Recensioner
Recensioner
Garantier

Motorswedens garantier

Motorsweden ligger i fronten inom motorbranschen i Sverige. Vi har ett nära och bra samarbete med fabrikerna vilket gör att vi kan hålla en hög standard till ett lågt pris på det vi säljer.

Vår ständiga utveckling och framförallt viljan att vara i framkant när det gäller Kvalité, Service och Produktsäkerhet har resulterat i att Motorsweden´s moderna modeller fungerar problemfritt i många år, förutsatt att vårt service och underhållsprogram efterföljs.

Läs mer om våra garantier på länken nedan.

Garantier för motorswedens fordon
Frakt

Fraktkostnaden för denna produkt framgår ovan under varans pris. Beställer du fler fordon samtidigt betalar du fullpris för första fordonet och därefter endast 395 kr i frakt per extra fordon. Detta gäller så klart inte de fordon som är fraktfria.

Reservdelar kostar 95 kr i frakt oavsett varans värde eller storlek.