Harv

I lager

- Frakt: 95,00kr

Snabbfakta

Detaljer

Harv

Trött på att kratta singlet på uppfarten? Med denna harv till din VIARELLI HUNTER så kör du lätt över gårdsplanen och har tid över till roligare saker.

Montering

Harven består av två delar när du får den i ditt paket. Koppla ihop dessa och fäst den i din maskins dragkrok så är du redo att låta din gårdsplan se ut som något som hör hemma på en herrgård.

Vikt

Harven väger ca 7kg

Kvalité

De 13st ”piggarna” är väl svetsade i konstruktionen och når med sin längd enkelt ner i singlet. Den är 136cm bred och "piggarna" är 6cm långa.

Q&A
Q&A
Recensioner
Recensioner
Garantier

Motorswedens garantier

Motorsweden ligger i fronten inom motorbranschen i Sverige. Vi har ett nära och bra samarbete med fabrikerna vilket gör att vi kan hålla en hög standard till ett lågt pris på det vi säljer.

Vår ständiga utveckling och framförallt viljan att vara i framkant när det gäller Kvalité, Service och Produktsäkerhet har resulterat i att Motorsweden´s moderna modeller fungerar problemfritt i många år, förutsatt att vårt service och underhållsprogram efterföljs.

Läs mer om våra garantier på länken nedan.

Garantier för motorswedens fordon
Frakt

Fraktkostnaden för denna produkt framgår ovan under varans pris. Beställer du fler fordon samtidigt betalar du fullpris för första fordonet och därefter endast 395 kr i frakt per extra fordon. Detta gäller så klart inte de fordon som är fraktfria.

Reservdelar kostar 95 kr i frakt oavsett varans värde eller storlek.