SNÖKEDJOR NABB (PAR) 20X10 / 21X7 (DÄCK STRL)

I lager

- Frakt: 95,00kr

Snabbfakta

Detaljer

Snökedjor

VIARELLI HUNTER passar sig lika bra till sommarens arbeten och lek som höstens jakt och vinterns snöröjning. För att det ska bli möjligt att köra även i de delar av Sverige som det är extra kallt och ”riktig vinter” har vi förberett och tagit in snökedjor. Detta öppnar upp möjligheter för dig som gör att du inte längre är tvingad att ställa undan din nya kamrat när kylan börjar göra sig påmind, utan du kan använda din ATV året om.

Lika enkelt som du förbereder bilen för sommaren med nya sulor, sätter du även på dessa kedjor. Med slitstarka och tjocka länkar i kedjan kan du vara säker på att din VIARELLI HUNTER når full styrka även på vintern.

Montering

Snökedjorna levereras i två lådor redo att fästas på din maskin. Kedjorna monteras på de drivande hjulen på din VIARELLI HUNTER.
Vid montering börjar du enklast uppifrån på däcket och jobbar dig neråt, står maskinen på mark så avslutar du med att rulla över däcket så att du frilägger den del av däcket som är ned mot mark.

Manövrering

Så fort du har försäkrat dig om att kedjorna sitter fast så är det bara att ge sig ut och köra. Skillnaden i att köra ett fordon med snökedjor kan jämföras med känslan av att byta från sommar till vinterdäck på familjebilen. Färden blir säker och trygg även vid tuffare vinterväder.

Kvalité

Det enda vi har snålat på är priset. Genom trygga och nära samarbeten har vi lyckats ta fram slitstarka kedjor till marknadens lägsta pris.

Teknisk Specifikation
Lämplig för ATV-däck med storlek: 23x720x1022x722x820x9,5
Q&A
Q&A
Recensioner
Recensioner
Garantier

Motorswedens garantier

Motorsweden ligger i fronten inom motorbranschen i Sverige. Vi har ett nära och bra samarbete med fabrikerna vilket gör att vi kan hålla en hög standard till ett lågt pris på det vi säljer.

Vår ständiga utveckling och framförallt viljan att vara i framkant när det gäller Kvalité, Service och Produktsäkerhet har resulterat i att Motorsweden´s moderna modeller fungerar problemfritt i många år, förutsatt att vårt service och underhållsprogram efterföljs.

Läs mer om våra garantier på länken nedan.

Garantier för motorswedens fordon
Frakt

Fraktkostnaden för denna produkt framgår ovan under varans pris. Beställer du fler fordon samtidigt betalar du fullpris för första fordonet och därefter endast 395 kr i frakt per extra fordon. Detta gäller så klart inte de fordon som är fraktfria.

Reservdelar kostar 95 kr i frakt oavsett varans värde eller storlek.

Passar på / sprängskisser
Sprängskisser:
ATV / Viarelli / Hammer
- F21: Framhjul
- F22: Bakhjul
ATV / Viarelli / Hunter / 150
- F21: Framhjul
- F22: Bakhjul
Passar till:
ATV / Viarelli / Hammer
ATV / Viarelli / Hunter / 150