Elsparkcykel Niu KQi3 Sport

C-431

Pris i butik: 76,00kr
Utgått

Räckvidd på hela 40km gör NIU KQi3 Sport till ett självklart val

Utgått
Image accessory Kabellås till elscooter + 199,00 kr
Image accessory Mobilhållare till elscooter + 199,00 kr
Image accessory Väska till elscooter + 339,00 kr

Tillval

Snabbfakta

 

20 km/h

 350W 
elmotor

Räckvidd:
40 km

Ladda fullt på ~ 5 timmar 

Minimalt underhåll

Lastkapacitet:
100 kg

Leverans
till dörren

Köp nu,
betala sen

1 - 3
dagars
leveranstid

Snabbfakta

NIU KQi3 Pro - Elsparkcykeln för den kräsne föraren

Ingen kan ha missat NIU´s smått fantastiska resa. Resan från en idé till att bli en av världens största Elmopeds-varumärke och detta på bara några få år.

NIU´s resa i elscooter-segmentet har till viss del börjat på samma sätt. Kommer in lite från sidan och helt slår undan benen på alla. Kampanjen på Indiegogo slog även denna gång alla rekord och gick i mål efter bara några sekunder live. NIU KQi3 är elsparkcykeln för dig som söker och kräver lite mer. Som vill ha maximal komfort samtidigt som du har full stabilitet på vägen. Det är en såväl enkel som bekväm elscooter att köra. Ståbrädan och hjulen är lite bredare jämfört mot en likvärdig på marknaden. Det tillsammans med väl tilltagna handtag gör att du får en stabil körstil och fokus kan läggas på omgivningen när du är ute och kör. Med en räckvidd på upp mot 50km och dessutom laglig i trafik gör att pendlingen till jobb och skola fått en helt ny produkt att räkna med.

Niu_KQi3_Sport_Svart_05
  Säkerhet / Broms

En elscooter med längre räckvidd behöver vara bekväm att köra. NIU KQ13 är med sin något vinklade stil gör elsparken kanske ännu lite stabilare och bekvämare att köra. En elscooter i premium segmentet behöver ha något lite extra. NIU har tagit detta på allvar och ger dig välventilerade skivbromsar både fram & bak, samt en elektrisk motorbroms i bakdäcket. Detta ger en bromsverkan som är i topp med en minimal bromssträcka

Niu_KQi3_Sport_Svart_06

Räckvidd / Batteri

NIU är inte någon lättviktare det ska vi inte sticka under stolen med. Å andra sidan så är det en välbyggd elscooter vilket i sin tur gör att de extra kilona är välkomna. Du får som sagt en elsparkcykel som ligger bekvämt på vägen och som inte låter vägbanans skick utgöra något hinder. KQi3 PRO är utrustad med ett kraftfullt batteri på hela 486Wh som tar dig upp mot 50km på en enda laddning. Du laddar sedan upp batteriet på ca 5 timmar. Det är en räckvidd och uppladdningstid som skapar helt nya möjligheter för en elspark.

Lyse

Dina upptäcktsfärder ska inte vara begränsade av det naturliga ljuset. Detta visar sig på NIU genom att främst den lite retroinspirerade lyktan fram. Lätt rundad och med en halo lyser du upp även den höstigaste asfalten. Bak sitter en klar röd lampa som visar trafiken bakom var du är.

S_kerhet

Appstyrd

Ladda ner appen till din telefon så kan du enkelt se batteristatus, räckvidd, körhistorik samt en sammanställning hur mycket du använder din elscooter varje dag eller vecka. Via appen kan du även låsa din elsparkcykel elektroniskt. 

app
 
Modell: Niu KQ13 Sport
Mått LxBxH: 1173mm x 202mm x 1202mm
Vikt: 18,5kg
Motorstyrka: 350W
Max hastighet: 20km/h
Räckvidd: ca 40km
Laddningstid: ~5 timmar
Display: LED
Lampa: Fram & Bak
Broms: Skivbroms fram & bak
Recensioner
Q&A

Motorswedens garantier

Motorsweden ligger i fronten inom motorbranschen i Sverige. Vi har ett nära och bra samarbete med fabrikerna vilket gör att vi kan hålla en hög standard till ett lågt pris på det vi säljer.

Vår ständiga utveckling och framförallt viljan att vara i framkant när det gäller Kvalité, Service och Produktsäkerhet har resulterat i att Motorsweden´s moderna modeller fungerar problemfritt i många år, förutsatt att vårt service och underhållsprogram efterföljs.

Läs mer om våra garantier på länken nedan.

Garantier för motorswedens fordon

Fraktkostnaden för denna produkt framgår ovan under varans pris. Beställer du fler fordon samtidigt betalar du fullpris för första fordonet och därefter endast 395 kr i frakt per extra fordon. Detta gäller så klart inte de fordon som är fraktfria.

Reservdelar kostar 95 kr i frakt oavsett varans värde eller storlek.