Xiaomi Elscooter

Fallande ordning

3 artiklar

per sida
  1. Elsparkcykel Xiaomi Mi Essential
    C-421
    Specialpris 3 395,00 kr Ordinarie pris 4 599,00 kr
Fallande ordning

3 artiklar

per sida

Vilka är Xiaomi?

Xiaomi är ett privatägt teknikföretag med huvudkontor i Peking. Xiaomi är globalt sett den största mobiltillverkaren före företag som Samsung & Apple. Xiaomi´s elscooter har de senare åren tagit allt större plats i Sverige och är idag den absolut populäraste & vanligaste elscootern på våra gator.

Vilka Xiaomi Elscooter-modeller finns?

I dagsläget har vi 7 olika elscootrar från Xiaomi. Det är allt från Xiaomi Mi Essential vilket är en laglig och väldigt prisvärd elscooter, till den lyxiga Xiaomi Mi PRO2 AMG Mercedes. Vilken modell du än väljer kan du vara säker på att du får en riktigt bra elscooter med bra garantivillkor.

Finns det en app till Xiaomi elscooter?

JA! Alla modeller är kopplade till Xiaomi´s Mi Home app. En app där du kan hålla koll på hur långt du kört & batterinivå på din elscooter bland annat.

Är Xiaomi vattentät?

Att köra i lättare regn ska inte vara några problem. Att låta elscootern stå ute i regnet eller att köra när det spöregnar är inte något vi rekommenderar.

Är Xiaomi elscooter laglig i trafik?

Ja och nej. Xiaomi elscooter kommer i flertalet modeller och utrustningar. För att vara laglig på svenska gator behöver din elscooter ha en maxhastighet på 20km/h och / eller en motor på max 250W. Xiaomi har tagit detta till sig och tagit fram två modeller av många av deras elscooters. Där Nordic Edition står för att den håller dessa riktlinjer.

Vilken Xiaomi Elscooter är bäst?

Det beror som alltid på en rad saker. Men enligt M3 så är det Mi 1S som är den bästa och elscootern som rekommenderades av deras testperson.