NIU Elsparkcykel

Fallande ordning

1 Artikel

per sida
Fallande ordning

1 Artikel

per sida

Vilka är NIU?

NIU är ett relativt nystartat teknikföretag om tidigare arbetat med främst elmopeder. 2015 lanserade NIU sin första kampanj på Indiegogo och resten är historia. Sedan dess har deras mopeder gjort sig kända för dess långa räckvidd och stora utbud.

Vilka NIU Elsparkcykel-modeller finns?

I dagsläget finns tre modeller från NIU. I vårt sortiment har vi två modeller KQi3 PRO samt KQi3 Sport. Båda modellerna kommer med 250W motor och är lagliga att köra i trafik. Den stora skillnaden mellan de två modellerna är främst att KQi3 Pro har en längre räckvidd än KQi3 Sport. I övrigt har båda skivbromsar samt eABS.

Finns det en app till NIU Elsparkcykel?

JA! Alla modeller är kopplade till NIU´s app. En app där du kan hålla koll på hur långt du kört & batterinivå på din elscooter bland annat. Du hittar den i App Store eller Google Store.

Är NIU KQi3 vattentät?

Att köra i lättare regn är inte några problem. Att låta elscootern stå ute i regnet eller att köra när det spöregnar är dock inte något vi rekommenderar.

Är NIU elsparkcykel laglig i trafik?

Ja! För att vara laglig på svenska gator behöver din elsparkcykel ha en maxhastighet på 20km/h och / eller en motor på max 250W. NIU KQi3 Pro & Sport har fått båda fått en svensk modell som är lagliga enligt våra regler.