Fyrhjuling Barn - X-Pro Warrior

C-506

Pris från 5 995,00 kr Ordinarie pris 6 995,00 kr
Pris i butik: 6 390,00kr
I lager
Frakt: 395,00kr

 
Barnhjälm - Cross
 
Crosshjälm - Titangrå
Image accessory Motul 1L 100 Motomix 2T olja mineral + 155,00 kr
Image accessory Kabellås + 199,00 kr

Tillval

Snabbfakta

Topphastighet:
Justerbar

Motor:
49 cc 

Säkerhet:
-Dödmansgrepp

Växellåda:
Automatisk

Sitthöjd:
45 cm

Skivbroms:
Fram + bak

Leverans
till dörren

Köp nu,
betala sen

1 - 3
dagars
leveranstid

Snabbfakta

X-Pro Warrior - den perfekta ATV:n för en blivande adrenalinjunkie!
Med sin slimmade och sportiga design kommer denna fyrhjuling att dra blickarna till sig och lämna ett bestående intryck.
 
X-Pro Warrior är utrustad med en kraftfull 49cc bensinmotor som ger den perfekta balansen mellan hastighet och kontroll, vilket låter ditt barn utforska utomhus med lätthet. Med 13" däck och automatisk växellåda levererar denna ATV en jämn och enkel åktur, vilket gör den idealisk för både nybörjare och erfarna förare.
 
Fyrhjulingen har också elstart & dragstart, vilket gör det enkelt att komma igång på nolltid. Och med en sadelhöjd på 450mm ger denna ATV en bekväm och stabil åktur, vilket ger ditt barn det självförtroende som behövs för att tackla alla terränger.
 
X-Pro Warrior är inte bara en vanlig ATV, det är en aggressiv och sportig maskin som är designad för att ta ditt barns körupplevelse till nästa nivå. Från den slimmade karossen till den högpresterande motorn är denna ATV byggd för att imponera.
 
Designad med säkerhet i åtanke har X-Pro Warrior en stabil och tålig konstruktion som klarar av de tuffaste terrängerna, samtidigt som det håller ditt barn säkert och bekvämt. Med sin automatiska växellåda behöver du inte oroa dig för att växla växlar, vilket gör det lätt för ditt barn att fokusera på åkturens spänning.
 
X-Pro Warrior är också otroligt lätt att underhålla, med enkla och tillgängliga komponenter som enkelt kan servas. Oavsett om du är en erfaren förare eller nybörjare i ATV-världen är denna maskin perfekt för alla som vill utforska utomhus med hastighet och smidighet. Så vad väntar du på? Ge ditt barn presenten av äventyr med X-Pro Warrior.
Med sin slimmade design, kraftfulla motor och lätta åktur kommer denna ATV att ge ditt barn ett leende på läpparna och skapa minnen som kommer att vara kvar för livet. Beställ din idag och ta det första steget mot en oförglömlig körupplevelse!
Modell: X-PRO WARRIOR
Markfrigång: 160mm
Sadelhöjd: 450mm
Vikt: 39kg
Högsta hastighet: 40km/h
Cylinderdiameter/slaglängd: 44mm
Cylindervolym: 50ML
Compression: 7.5
Effekt: -
Transmission: Auto
Tändstift: L7T
Starttyp: Elstart & dragstart
Tändning: CDI
Tankkapacitet: 1L
Bränsle: Bensin E5 / 98, 2,5% blandning med 2-T olja
Motorolja:
Motorolja mängd: -
Växellådsolja: -
Växellådsolja mängd: -
Broms fram / bak: Skivbroms
Dragkrok: Nej
Däckstorlek: Fram 13*4.10-6" Bak 13*5.00-6
Recensioner
Q&A

Motorswedens garantier

Motorsweden ligger i fronten inom motorbranschen i Sverige. Vi har ett nära och bra samarbete med fabrikerna vilket gör att vi kan hålla en hög standard till ett lågt pris på det vi säljer.

Vår ständiga utveckling och framförallt viljan att vara i framkant när det gäller Kvalité, Service och Produktsäkerhet har resulterat i att Motorsweden´s moderna modeller fungerar problemfritt i många år, förutsatt att vårt service och underhållsprogram efterföljs.

Läs mer om våra garantier på länken nedan.

Garantier för motorswedens fordon

Fraktkostnaden för denna produkt framgår ovan under varans pris. Beställer du fler fordon samtidigt betalar du fullpris för första fordonet och därefter endast 395 kr i frakt per extra fordon. Detta gäller så klart inte de fordon som är fraktfria.

Reservdelar kostar 95 kr i frakt oavsett varans värde eller storlek.