Elscooter Ten7 Bullet 45 km/h vit - Övriga elscooters, Elcykel, Lekfordon, hobbyfordon

Pris i butik: 8 995,00kr

I lager

- Fri Frakt

Snabbfakta

45 km/h

1000W
elmotor

Räckvidd:
ca 30km

Däck
20" x 4,0

Fat Tire

display

Digital
LCD-skärm i färg

Skivbroms elcykel

Skivbroms
Fram & bak

Leverans
till dörren

Köp nu,
betala sen

1 - 3
dagars
leveranstid
Detaljer

Elscootern TEN7 Bullet – 1000W elscooter med limpsadel & cool design

TEN7 Bullet, en elscooter med cool limpa och säregen stil. Dubbla skivbromsar tillsammans med 20” fat tires gör att du får en hoj du kan köra överallt. Lägg till en skönt stoppad limpsadel och dubbla stötdämpare bak och off road är bara ROAD med TEN7 Bullet.

På denna elscooter har du en skönt avslappnad sittstil. När den elektriska navmotorn gett dig fart sätter du smidigt upp fötterna på fotpinnarna. Du håller enkelt hastigheten genom farthållaren intill gashandtaget & det portabla litiumbatteriet tar du smidigt med dig in efter du varit ute.

TEN7 Bullet väger in på lätta 28kg vilket gör möjligheterna större än för likvärdiga elscooters. Med en väl tilltagen lastkapacitet får du dessutom en elscooter som passar de flesta i familjen.

Motor / Batteri

TEN7 Bullet kommer med en driftsäker 1000W navmotor. Det tillsammans med det portabla litiumbatteriet på 10ah gör att du får en elscooter att räkna med. Sätt dig skönt på den mjukt stoppade limpsadeln. Vrid runt gashandtaget och låt navmotorn i bakdäcket lätt ta dig upp till maxhastigheten på 45km/h.

Tryck in knappen intill gasen & du har en farthållare till önskad hastighet. En bekväm sak som passar extra bra en varm sommardag. Eller ja det mesta passar bra en varm sommardag men tror ni fattar.

Din nya elscooter kommer med ett portabelt litiumbatteri. Batteriet är med sina knappa 3kg enkelt att ta med och du låser upp det på ett kick med den medföljande nyckel. Som våra andra elcyklar & elscooters så rekommenderar vi alltid att man tar med batteriet in när scootern inte används. Detta som en säkerhetsfunktion samtidigt som du har batteriet nära till hands om det behöver laddning.

Däck / Broms

Elscootern TEN7 Bullet har två 20” fälgar med riktigt feta Fat Tires från välkända Kenda. Fat tires är som bekant inte bara ett snyggt däck utan även härligt bekvämt att köra med. TEN7 Bullet levereras även med välventilerade skivbromsar fram & bak samt dubbel dämpning bak.

De ventilerade skivbromsarna reagerar direkt när du från styret bromsar. Detta tillsammans med att den elektriska motorn slår av vid inbromsning gör att du snabbt går från maxhastighet till noll.

TEN7 Bullet är en säker elscooter och redo för dig som är ute efter det lilla extra. Vare sig om du ger dig ut utanför mer asfalterade vägar eller om du håller dig till släta partier är Bullet redo för dig.

Räckvidd / Laddningstid / Hastighet

Har du bestämt var du ska köra din nya TEN7 Bullet? Du får en räckvidd på runt 30km. Gott nog för en tur i skogen eller på annan lämplig plats. Bullet är en riktigt rolig elscooter och när du har lekt färdigt för en stund laddar du smidigt batteriet genom att snabbt koppla in laddaren i valfritt vägguttag.

Har du kört helt slut på batteriet så får du hitta på annat i ca 5 timmar innan du kan ge dig ut igen. Planerar du det bra så har du ett fulladdat batteri så fort du är fri från vardagens nödvändigt tråkiga saker. För det finns bra mycket tråkigare saker att göra än att köra elscootern TEN7 Bullet!

Maxhastigheten på denna elscooter är 45km/h. En hastighet som du dessutom når snabbt & enkelt utan att ödsla en droppe ansträngning.

Display / Lyse

Fram till på styret har du en välupplyst LCD-display av bästa kvalité. Displayen ger dig info om hastigher, distans samt batterimängd bland annat. Den ljusa displayen gör att du snabbt får infon du behöver och gör att du kan ha fokus på vägen.

Den stora LED-lyktan fram ger dig ett behagligt ljus utan att störa övriga trafikanter. Rikta lyktan till önskad vinkel och lys upp även den mörkaste asfalten på hösten. En röd lampa baktill är även det standard på elscootern TEN7 Bullet.

Övrigt

Fordonet får enbart köras under ordnade former och på inhägnat eller privat område enligt gällande regler.

Egenskaper

 • Stark LED-lampa fram & reflex fram / bak
 • 1000W elmotor i bakhjulet
 • Maxhastighet 45km/h
 • Maxlast ca 100kg
 • Portabelt uppladdningsbart litiumbatteri
 • Laddningstid ca 5 timmar
 • Räckvidd upp till 25-30km
 • Skivbroms fram & bak
 • Stänkskärmar fram & bak
 • Totalvikt för elscootern ca 28kg
 • 20" Fat tire fram & bak
 • Digital display på styret där du enkelt kan se hastighet samt batterimängd

Teknisk Specifikation
Yttre mått (LxBxH): 1770*640*1130MM
Hjulbas: 1140MM
Markfrigång: 300MM
Sadelhöjd: 820MM
Vikt: 28KGS
Lastkapacitet: 100KG
Maxhastighet: 45km/h
Motormodell: EW-09R
Motortyp: Högfartsmotor
Effekt: 48V1000W
Växling: Automatisk navmotor
Batterityp: Portabelt litiumbatteri
Batterikapacitet: 48V10AH
Batterivikt: 3.3kg
Laddtid: 5 timmar
Laddcykler: ca 730
Räckvidd: 25-30km
Broms: Skivbroms fram & bak
Fjädring: Dubbel fjädring bak
Lufttryck fram & bakhjul: 0,4 – 2,1 bar
Hjulstorlek: 20*4.0
Q&A
Q&A
Recensioner
Recensioner
Manual Garantier

Motorswedens garantier

Motorsweden ligger i fronten inom motorbranschen i Sverige. Vi har ett nära och bra samarbete med fabrikerna vilket gör att vi kan hålla en hög standard till ett lågt pris på det vi säljer.

Vår ständiga utveckling och framförallt viljan att vara i framkant när det gäller Kvalité, Service och Produktsäkerhet har resulterat i att Motorsweden´s moderna modeller fungerar problemfritt i många år, förutsatt att vårt service och underhållsprogram efterföljs.

Läs mer om våra garantier på länken nedan.

Garantier för motorswedens fordon
Frakt

Fraktkostnaden för denna produkt framgår ovan under varans pris. Beställer du fler fordon samtidigt betalar du fullpris för första fordonet och därefter endast 395 kr i frakt per extra fordon. Detta gäller så klart inte de fordon som är fraktfria.

Reservdelar kostar 95 kr i frakt oavsett varans värde eller storlek.