Elmopedbil Ella A45 Klass 1

C-601-1

Pris från 39 990,00 kr Ordinarie pris 64 990,00 kr
Pris i butik: 42 386,00kr
I lager
Frakt: 2 396,00kr

Snabbfakta

KLASS 1
45 km/h
AM-körkort

Effekt:
1500 W
elmotor

Räckvidd:
Upp till 70 km

Växellåda:
Automatisk

Stereo:
Ja
AUX + USB

Elstart:
Ja

Leverans
till dörren

Köp nu,
betala sen

15
arbetsdagar
leveranstid

Snabbfakta

ELLA A45 är till för dig som inte behöver nå högre hastigheter och har körkortsbehörighet AM eller B eller traktorkort utfärdat före 2009. ELLA A45 är godkänd för en bältad förare fram och en obältad passagerare bak. Då fordonet är utrustad med en kaross och så länge du använder bälte behöver du ej använda hjälm. ELLA A45 är mycket enkel att köra och har en rymlig kupé där du färdas säkert, torrt och komfortabelt, väl skyddad från yttre smuts, kyla och väta.

Motor

ELLA A45 drivs av en tystgående, energieffektiv elmotor där motoreffekten är noga anpassad för att ta dig uppför de flesta backar och enkelt nå maxhastigheten.

Batteri

De helkapslade och underhållsfria batterierna har en kapacitet på hela 45 Ah vilket ger dig en maximerad körsträcka på upp till 70 km under optimala körförhållanden. Du laddar smidigt din ELLA A45 i ett vanligt jordat vägguttag med den medföljande laddkabeln.

Drivning

ELLA A25 har utrustats med en direktdriven motor utan manuell växling. Perfekt i tuffare partier eller om du befinner dig mitt i rusningstrafiken med ett långsamt tempo och många stopp. När det är dags att backa slår du bara till en knapp på instrumentbrädan.

Broms

ELLA A45 använder ventilerade skivbromsar både fram och bak vilket ger optimal bromseffekt även när det regnar eller är kallt, dvs när bromskraften behövs som mest. 

Instrument

Belysning, ljustuta och färdriktningsvisare sköter du via handtagens reglage som på en moped. Du håller koll på batterikapaciteten med hjälp av den tydliga LCD-panelen, vilken ger dig all information du behöver under färden inklusive hastighet och körsträcka. Backkameran hjälper dig och ger dig god sikt bakåt under backning.

Vindruta

Din ELLA A45 har en vindrutetorkare och en spolare som enkelt manövreras via instrumentpanelens knappsats. Glasrutorna vevar du enkelt ner för hand. Du kan smidigt ladda din telefon via USB anslutningen placerad nära de båda förvaringsfacken.

Värmare

En integrerad värmefläkt hjälper dig hålla imman borta från vindrutan och ger lite extra värme i kupén under vår och höst.

Säkerhet

Din ELLA A45 är byggd för att klara vardaglig användning under många år. Karossen är uppbyggd kring en stabil stålbur tillverkad i höghållfasthetsstål för optimal styrka och vridstyvhet. Ytterskalet är tillverkat i en formgjuten ABS plast, känd för sin styrka, flexibilitet och spricktålighet. Din ELLA A45 är utrustad med midjebälte fram och en enklare passagerarsits bak. Fram och sidorutorna är tillverkade i härdat bilglas för bästa styrka och reptålighet. Runt om dig har du därmed ett skal som skyddar dig och håller dig skild från väta, kyla och trafikens faror. Mer skyddat än att cykla eller åka vanlig moped. ELLA A45 använder flera skruvar och muttrar samt monteringsfästen tillverkade i rostskyddade material, ämnat att hålla längre.

Användning

Att köra en ELLA A45 är mycket enkelt. Så enkelt att du som någon gång cyklat, kört moped eller bil omedelbart känner dig hemma bakom styret. De lättmanövrerade styr- och bromshandtagen finns nära tillhands på styret. Gasar och bromsar gör du med gas- respektive bromsreglagen, lika enkelt som på en vanlig motorcykel eller moped.

Prestanda

En ELLA A45 är tänkt att fungera som ett pendlingsfordon där du till skillnad från tvåhjuliga fordon sitter något mer skyddad från väder, kyla och vind. Prestandan är att likna vid en klass II moped vilket innebär att backar och tuffare förutsättningar inverkar något på prestandan. Under bra förhållanden kan en ELLA nå upp till 70 km på en laddning om förutsättningarna är optimala. Sträckan sjunker med ökad belastning, motvind, kyla och backiga förhållanden. Fordonet är ej att rekommendera under strängaste vintern då prestandan i batterierna reduceras avsevärt och därmed körsträckan.

ELLA A45 har 12 månaders garanti och tillgång till ett omfattande sortiment av reserv/servicedelar.

Övrigt

Glöm inte LGF-skylten som ska sitta baktill på ditt fordon.

Yttre mått (längd, bredd, höjd): 2240x1190x1488mm
Hjulbas: 2220mm
Vikt: 420kg (inkl. batteri)
Lastkapacitet: 300kg
Högsta hastighet: 45km/h
Körsträcka: 30-70km per laddning beroende på körstil och vädertemperatur
Vridmoment: 30 N.m.
Spänning: 60V
Batterikapacitet: 45 Ah
Motortyp: Borstlös
Effekt: 1500W
Laddning: Laddas i vanligt vägguttag (ca 8 timmar)
Broms bak: Skivbroms
Broms fram: Skivbroms
Svängradie: <=3,5m
Däckstorlek: 130/60-13 fram 135/70R12 bak
Aluminiumfälg: 13" fram 12” bak
Ljus och blinkers: LED-lampor
Recensioner
Q&A

Motorswedens garantier

Motorsweden ligger i fronten inom motorbranschen i Sverige. Vi har ett nära och bra samarbete med fabrikerna vilket gör att vi kan hålla en hög standard till ett lågt pris på det vi säljer.

Vår ständiga utveckling och framförallt viljan att vara i framkant när det gäller Kvalité, Service och Produktsäkerhet har resulterat i att Motorsweden´s moderna modeller fungerar problemfritt i många år, förutsatt att vårt service och underhållsprogram efterföljs.

Läs mer om våra garantier på länken nedan.

Garantier för motorswedens fordon

Fraktkostnaden för denna produkt framgår ovan under varans pris. Beställer du fler fordon samtidigt betalar du fullpris för första fordonet och därefter endast 395 kr i frakt per extra fordon. Detta gäller så klart inte de fordon som är fraktfria.

Reservdelar kostar 95 kr i frakt oavsett varans värde eller storlek.