Elcykel TEN7 Compact v.2

C-419

Pris från 15 995,00 kr
Pris i butik: 16 890,00kr
I lager
Frakt: 895,00kr

Image accessory Låspaket Hänglås + Kedja + 895,00 kr
Image accessory Atran Velo Adapter + 229,00 kr
Image accessory Atran Velo Pakethållare mini + 679,00 kr
Image accessory Atran Velo Bakery + 949,00 kr

Tillval

Snabbfakta

25 km/h

250W 
elmotor

Räckvidd:
ca 40km utan
assist

20" 
Alu-fälg 

display

Digital
LCD-skärm i färg

Skivbroms elcykel

Skivbroms
Fram & bak

Leverans
till dörren

Köp nu,
betala sen

1 - 3 
dagars
leveranstid

Snabbfakta

TEN7 Compact v.2 - Vikbar Elcykel med enorma möjligheter

Vik enkelt ihop elcykeln och ta med dig den på bussen eller i bilen. Den elektriska motorn tar dig ca 35-45km på en laddning. Låter du dina ben göra en större del av jobbet så når du hur långt som helst. Maxhastigheten når du upp till på ett kick och med elmotorns hjälp håller du stadiga 25km/h utan problem.

Det portabla litiumbatteriet är lätt att ta av och dess ringa vikt gör att det inte är några problem att ta med sig in. Rent säkerhetsmässigt är TEN7 Compact en elcykel som lätt når upp till de dyrare märken. Dubbla ventilerade skivbromsar både fram & bak samt rejäla fat tires på 20” fälgar gör att offroad blir bara road med elcykeln TEN7 Compact.

Laglig i trafik

TEN7 Compact är på grund av sin nätta 250W elmotor och topphastighet på 25km/h laglig att framföra i trafiken. Det tillsammans med att den är vikbar och lätt att transportera ihopvikt blir TEN7 Compact det perfekta transportmedlet både i city och i mindre städer. När du viker ihop din elcykel tar denna minimalt med plats. Att ta med elcykeln på buss, tåg eller i bilen är därför inte några problem längre.

Motor / Batteri

Elmotorn på 250W sitter väl integrerad i bakhjulet. Dess inkapsling gör att den är fri från smuts och väta. Elmotorn ger ut en effekt på 250w, vilket gör att även de brantaste backarna blir en barnlek när ni samarbetar.

Batteriet är av litiumtyp och på hela 14.5 ah vilket låter dig köra upp till 50 km. När det är slut på kräm laddar du det enkelt via ett vägguttag. Du kan ladda det både när det sitter i elcykeln likasom när du plockat med dig det in.

Batteriet sitter välskyddat mellan sadelstolpe och bakdäck. Med hjälp av den medföljande nyckeln aktiverar du batteriet & startar din elcykel. Du måste även ha nyckeln till hands för att plocka ur batteriet om du vill ta in det för att ladda. Även om detta är en trygghet i sig så rekommenderar vi alltid våra kunder att inte låta batteriet vara kvar i cykeln när den står oskyddad.

Däck / Broms / Växel

Däcken som kommer från Kenda är av modell fat tires och tar dig vart än du vill. De stora däcken sväljer inte bara sten och vägbulor utan tar dig gärna ut på färder utanför asfalt & vägbanor.  Med rejäla skivbromsar både fram & bak kan du dessutom vara säker på att du får stopp på elcykeln när det behövs.

TEN7 Compact är utrustad med 6 växlar från välkända Shimano. Växlar gör du enkelt via handtaget på höger sida på din nya elcykel.

Räckvidd / Laddningstid / Hastighet

Räckvidden är väldigt beroende av dig själv. Likt andra elcyklar så beror den på hur mycket du själv väljer att hjälpa till. Skulle du vilja ha understöd hela tiden, ja då kommer du ca 35-45 km på TEN7 Compact. Väljer du i stället att cykla själv och enbart ta hjälp kortare perioder, då kommer du i stort sett hur långt som helst.

Laddar gör du som sagt enkelt med den medföljande laddaren via ett vägguttag. Du kan antingen göra det direkt i batteriet eller medan batteriet sitter kvar i elcykeln.

TEN7 Compact har enbart elassistans. Vilket kort innebär att den bara hjälper till medan du trampar. Elmotorn ger assistans upp till och under 25km/h, över det får du själv jobba. På så vis är det inte några problem att hålla en jämn hastighet på 25km/h med elcykeln.

Display / Lyse

Du har en välupplyst 6” LCD display som ger dig info om såväl hastighet som batterimängd. TEN7 Compact v.2 kommer även med LED-lyse både fram & bak samt stänkskärmar. LED lampan fram sitter i ramhöjd och är vinklingsbar så du slipper blända dina medtrafikanter. 

Stänkskärmarna fram & bak ger inte bara en ytterligare detalj på elcykel utan skyddar dig även mot vägbanans väta.

Egenskaper

 • Stark LED-lampa fram & reflex fram / bak
 • 250W elmotor i bakhjulet
 • Max topphastighet 25km/h
 • Maxlast 120 kg
 • Portabelt Litiumbatteri
 • Laddningstid ca 5–6 timmar
 • Räckvidd upp till 35-45km
 • Enkel att vika ihop & ta med sig på buss, tåg eller i bilen
 • Ram, Styre & Chassi i aluminium
 • Skivbroms fram & bak
 • Stänkskärmar fram & bak
 • Totalvikt för cykeln ca 28kg
 • 20" Fat Tire´s fram & bak
 • Digital display (LCD) på styret där du enkelt kan se hastighet, distans samt batterimängd

 

 

 

Yttre mått (längd, bredd, höjd): 1800*620*1200mm
Hjulbas: 1176mm
Markfrigång: 310mm
Sitthöjd: 800-950mm
Vikt: 28kg
Lastkapacitet: 80kg
Högsta hastighet: 25km/h
Motormodell: SAD-04F
Motortyp: Elektrisk
Effekt: 36v 250w
Batteri: 36v 14.5Ah
Batteriladdare: 100-240V-50/60Hz 42v-2.0A
Broms bak: Skivbroms
Broms fram: Skivbroms
Lufttryck fram- och bakhjul:
Hjul: 20”
Ram,styre och chassi: Aluminium
Display: LCD
Växel: Shimano 6 växlar
Fram och bakljus: LED
Recensioner
Q&A

Motorswedens garantier

Motorsweden ligger i fronten inom motorbranschen i Sverige. Vi har ett nära och bra samarbete med fabrikerna vilket gör att vi kan hålla en hög standard till ett lågt pris på det vi säljer.

Vår ständiga utveckling och framförallt viljan att vara i framkant när det gäller Kvalité, Service och Produktsäkerhet har resulterat i att Motorsweden´s moderna modeller fungerar problemfritt i många år, förutsatt att vårt service och underhållsprogram efterföljs.

Läs mer om våra garantier på länken nedan.

Garantier för motorswedens fordon

Fraktkostnaden för denna produkt framgår ovan under varans pris. Beställer du fler fordon samtidigt betalar du fullpris för första fordonet och därefter endast 395 kr i frakt per extra fordon. Detta gäller så klart inte de fordon som är fraktfria.

Reservdelar kostar 95 kr i frakt oavsett varans värde eller storlek.