Elcykel RAWBIKE CITY

Pris i butik: 19 189,00kr

I lager

- Frakt: 199,00kr

Snabbfakta

Elcykel
25 km/h

Effekt
250W elmotor

Garanti
2 År

Räckvidd
Upp till 50 km

Vikbar
Ja

Vikt
25 kg inkl batteri

Detaljer

Upptäck den perfekta följeslagaren för ditt stadsliv med RAWBIKE CITY – en svenskdesignad elcykel som är skräddarsydd för att passa storstadens pulserande tempo. Med sin kraftfulla 250W-motor tar den dig smidigt genom stadstrafiken och låter dig nå ditt mål snabbt och bekvämt.

Vi har lagt stor vikt vid att göra RAWBIKE CITY så lätt och smidig som möjligt, vilket gör den till den ultimata pendelcykeln för dig som vill undvika stressen och trängseln på kollektivtrafiken. Med dess eleganta design och avancerade teknologi får du inte bara en pålitlig transportmedel utan även en stilsäker accessoar som passar perfekt in i stadsmiljön.

Men vi stannar inte där. Vi förstår att din dagliga färd inte bara handlar om att komma från punkt A till punkt B. Därför har vi utrustat RAWBIKE CITY med ett innovativt AVS-system från Atran Velo som gör det möjligt för dig att enkelt anpassa din cykel efter dina behov. Med bara några enkla klick kan du lägga till olika tillbehör som passar din livsstil och dina dagliga äventyr. Oavsett om det är en praktisk korg för dina inköp, en rymlig väska för din laptop eller en barnstol för ditt lilla resesällskap – RAWBIKE CITY är redo att följa med dig vart än du går.

Så låt RAWBIKE CITY bli din pålitliga följeslagare i stadens djungel, där varje pedaltramp tar dig närmare dina mål och äventyr. Upplev friheten, bekvämligheten och stilen med en elcykel som är designad för livet i storstaden – RAWBIKE CITY.

 

Specifikation

· Maxhastighet: 25km/h assisterat

· CE godkänd: Ja

· Motor: 250W borstlös motor från japanska Dapu. Installerad i bakhjulet

· Klass: Elcykel

· Färg: Matte black

· Körkort: Nej

· Laddning: 42V/2A laddare. Full laddning uppnås efter ca 5-6h

· Batteri: 36V 13Ah

· Totalvikt: 24kg inkl. batteri

· Maxvikt förare: 120kg

· Pakethållare: Inbyggt AVS system, maxvikt 18kg

· Display: Digital LCD-skärm i färg

· Räckvidd: Upp till 50km assisterat.

· Fälg & däck: 20 tum i aluminium.

· Sadel: Knus med integrerat bärhandtag

· Bromsar: Hydrauliska bromsar

· Kedja: Rostfri från KMC

· Belysning: Fram-och bakljus integrerade med elsystem och styrs genom display. Framlyktan är på 100 lux och bakljuset har bromsljus funktion.

· Pedaler: Vikbara med infästning i formgjuten aluminium.

· Garanti: 2 år

· GPS spårare: Nej

· Mått ihopvikt: H70cm,L81, B45cm

· Mått utfälld: 157cm lång

· Försäkring: Täcks av hemförsäkring med kolla upp maxvärde på elcykel i just din försäkring

· Ingår med elcykel: Universalverktyg & laddare

Q&A
Q&A
Recensioner
Recensioner
Garantier

Motorswedens garantier

Motorsweden ligger i fronten inom motorbranschen i Sverige. Vi har ett nära och bra samarbete med fabrikerna vilket gör att vi kan hålla en hög standard till ett lågt pris på det vi säljer.

Vår ständiga utveckling och framförallt viljan att vara i framkant när det gäller Kvalité, Service och Produktsäkerhet har resulterat i att Motorsweden´s moderna modeller fungerar problemfritt i många år, förutsatt att vårt service och underhållsprogram efterföljs.

Läs mer om våra garantier på länken nedan.

Garantier för motorswedens fordon
Frakt

Fraktkostnaden för denna produkt framgår ovan under varans pris. Beställer du fler fordon samtidigt betalar du fullpris för första fordonet och därefter endast 395 kr i frakt per extra fordon. Detta gäller så klart inte de fordon som är fraktfria.

Reservdelar kostar 95 kr i frakt oavsett varans värde eller storlek.