Elsparkcykel X-Pro eRide2 - 25 km/h

Pris i butik: 6 071,00kr

I lager

- Frakt: 76,00kr

Snabbfakta

25 km/h

500W
elmotor

Räckvidd:
30-35km

Ladda fullt på
4-5timmar

Minimalt underhåll

Lastkapacitet:
150 kg

Leverans
till ombud

Köp nu,
betala sen

1 - 3
dagars
leveranstid
Detaljer

X-Pro eRide2 – Säker elsparkcykel med lång räckvidd

Är du på jakt efter en driftsäker elsparkcykel? En elscooter med stötdämpning fram & bak? Den kanske ska ha 10” luftfyllda däck och en räckvidd på hela 35km? Letar du efter en säker elspark med skivbroms på båda hjulen, samtidigt som du har en högre effekt?

eRide2 är storasyskonet i den nya elsparkfamiljen från X-Pro. En elscooter som inte tummar på något. Där det är lika delar säkerhet som bang for the buck! Likt lillasyskonet eRide1 är den det perfekta transportmedlet i en allt mer hektisk vardag. eRide2 kommer med en sadel och sadelstolpe som du lika enkelt monterar och monterar av. Är du ute efter de lite längre utflykterna så är en sadel att rekommendera helt klart.

Motor / Batteri

Den 500w elmotorn reagerar direkt. Ge en hjälpsam kick och du är snart uppe i maxhastigheten på 25km/h. Det inbyggda litiumbatteriet håller en kapacitet på 48 volt & 17,5 ah. Vilket ger dig i runda slängar 3 – 3,5 mils körning innan det är dags att ladda batterierna. Motorn på 500W ger dig en elsparkcykel att räkna med. Även de tuffaste backarna går snabbt att klättra upp över, även om du är lite tyngre.

Däck / Broms

X-Pro eRide2 är en elsparkcykel med luftfyllda 10” hjul både fram & bak. De luftfyllda däcken tillsammans med stötdämparna fram & bak gör att din färd blir behaglig & skön även efter en längre stund. Samtidigt som de ventilerade skivbromsarna på både fram & bakdäck, gör att du kan känna dig trygg under hela din körning.

Räckvidd / Laddningstid / Hastighet

X-Pro eRide2 tar dig med glädje ut på en längre utflykt. Du når ungefär 30 – 35km innan det är dags att plugga i kontakten i väggen. Plugga in laddaren i ett vägguttag så har du ett fulladdat batteri igen på ca 4-5 timmar.

Elsparkcykeln eRide2 har en topphastighet på 25km/h, en hastighet du snabbt når upp till. Likt de flesta modellerna på marknaden så startar du genom att ge en liten spark och sedan är det bara att gasa.

Display / Säkerhet / Lyse

eRide2 är en elektrisk sparkcykel där inget har lämnats åt slumpen. Där säkerheten varit top of mind i hela processen. Stötdämpningen fram & bak låter dig ta ut svängarna för vad som är möjligt vanligtvis. Du får luftfyllda däck som ger dig ett grymt grepp även på lite blötare underlag. Den välupplysta displayen ger dig info om hastighet, batterimängd & distans bland annat. Intill displayen har du även knappen för lyset. Framlyset i LED är lågt placerat och ger dig ett bra sken fokuserat på vägbanan - perfekt ljus för mörkare höst & vinterkvällar.

Övrigt

Elsparkcykeln har en högre effekt samt topphastighet enligt dagens regler, den får därför enbart köras på inhägnat område. Läs mer om reglerna för elsparkcykel på transportstyrelsen.se

Egenskaper

 • Stark LED-lampa fram & reflex fram / bak
 • 500W elmotor i bakhjulet
 • Max topphastighet 25km/h
 • Maxlast 150kg
 • Medföljer en skön sadel som är enkel att montera
 • Inbyggt uppladdningsbart batteri (Litium)
 • Laddningstid ca 4 - 5 timmar
 • Räckvidd ca 30 – 35km
 • Enkel att vika ihop för att ta mindre plats
 • Gummiförsedd matta på ståbrädan för extra säkerhet
 • Elektrisk broms fram, manuell fotbroms bak
 • Stötdämpare fram & bak
 • Totalvikt för sparkcykeln ca 24kg
 • 10” luftfyllda däck fram & bak
 • Digital display på styret där du enkelt kan se hastighet samt batterimängd

Teknisk Specifikation
Yttre mått uppfälld (l*b*h): 1100mm*550mm*1200mm (max)
Yttre mått nerfälld (l*b*h): 1100mm*240mm*386mm
Hjulbas: 870mm
Markfrigång: 95mm
Vikt: 24KG
Lastkapacitet: 150KG
Högsta hastighet: 25km/h
Räckvidd: 30 – 35km
Effekt: 500w
Batteri: Litium
Batterikapacitet: 48V 17,5ah
Laddningstid: 4-5 timmar
Stötdämpare: Fram & Bak
Broms bak: Skivbroms
Broms fram: Skivbroms
Framhjul: 10” luft
Bakhjul: 10” luft
Q&A
Q&A
Recensioner
Recensioner
Manual Garantier

Motorswedens garantier

Motorsweden ligger i fronten inom motorbranschen i Sverige. Vi har ett nära och bra samarbete med fabrikerna vilket gör att vi kan hålla en hög standard till ett lågt pris på det vi säljer.

Vår ständiga utveckling och framförallt viljan att vara i framkant när det gäller Kvalité, Service och Produktsäkerhet har resulterat i att Motorsweden´s moderna modeller fungerar problemfritt i många år, förutsatt att vårt service och underhållsprogram efterföljs.

Läs mer om våra garantier på länken nedan.

Garantier för motorswedens fordon
Frakt

Fraktkostnaden för denna produkt framgår ovan under varans pris. Beställer du fler fordon samtidigt betalar du fullpris för första fordonet och därefter endast 395 kr i frakt per extra fordon. Detta gäller så klart inte de fordon som är fraktfria.

Reservdelar kostar 95 kr i frakt oavsett varans värde eller storlek.