Handtagsskydd - Hunter

I lager

- Frakt: 95,00kr

Snabbfakta

Detaljer

Handtagsskydd - Viarelli Hunter

Kör du i snåriga skogar eller på grusiga vägar där risken för stenskott och/eller grenar kan slå upp mot handtagen är det skönt att kunna skydda sig med handtagsskydd. Våra skydd täcker en stor del och skyddar dig mot skador när du kör din VIARELLI HUNTER.

Montering

Har du varit i närheten av en skruvmejsel eller insexnyckel innan så klarar du lätt att montera dessa handtagsskydd. De två fästena som medföljer fäster du på lämplig plats på styret, låsmuttern säkerställer att din skumpiga framfart inte lossar på uppsättningen. Ändhylsan sätts in i handtaget och spänns åt med medföljande insexskruv.

Q&A
Q&A
Recensioner
Recensioner
Garantier

Motorswedens garantier

Motorsweden ligger i fronten inom motorbranschen i Sverige. Vi har ett nära och bra samarbete med fabrikerna vilket gör att vi kan hålla en hög standard till ett lågt pris på det vi säljer.

Vår ständiga utveckling och framförallt viljan att vara i framkant när det gäller Kvalité, Service och Produktsäkerhet har resulterat i att Motorsweden´s moderna modeller fungerar problemfritt i många år, förutsatt att vårt service och underhållsprogram efterföljs.

Läs mer om våra garantier på länken nedan.

Garantier för motorswedens fordon
Frakt

Fraktkostnaden för denna produkt framgår ovan under varans pris. Beställer du fler fordon samtidigt betalar du fullpris för första fordonet och därefter endast 395 kr i frakt per extra fordon. Detta gäller så klart inte de fordon som är fraktfria.

Reservdelar kostar 95 kr i frakt oavsett varans värde eller storlek.