Backspeglar H+V - ATV Hunter

I lager

- Frakt: 95,00kr

Snabbfakta

Detaljer

Backspeglar - Viarelli Hunter

Visst, VIARELLI HUNTER ska köras i skog och på gården. Dock kan det vara skönt att ha koll bakåt när man kör rundor. Med ett par backspeglar har du full koll på vad som händer i dammet efter dig när du bränner fram.

Montering

Byt ut ordinarie fäste som fäster bromsen på styret och ersätt med ett fäste med en förgrenings-koppling så att du enkelt kan skruva på dina backspeglar. Alternativt skruva fast dom med enkelfästen (art. 06-0002252)

Kvalité

Med svartlackerade detaljer smälter de in i din ATV´s utseende. Fästen såväl som ”armen” till backspegeln är i metall och låter dig vara trygg i att det håller.

Q&A
Q&A
Recensioner
Recensioner
Garantier

Motorswedens garantier

Motorsweden ligger i fronten inom motorbranschen i Sverige. Vi har ett nära och bra samarbete med fabrikerna vilket gör att vi kan hålla en hög standard till ett lågt pris på det vi säljer.

Vår ständiga utveckling och framförallt viljan att vara i framkant när det gäller Kvalité, Service och Produktsäkerhet har resulterat i att Motorsweden´s moderna modeller fungerar problemfritt i många år, förutsatt att vårt service och underhållsprogram efterföljs.

Läs mer om våra garantier på länken nedan.

Garantier för motorswedens fordon
Frakt

Fraktkostnaden för denna produkt framgår ovan under varans pris. Beställer du fler fordon samtidigt betalar du fullpris för första fordonet och därefter endast 395 kr i frakt per extra fordon. Detta gäller så klart inte de fordon som är fraktfria.

Reservdelar kostar 95 kr i frakt oavsett varans värde eller storlek.