MC-Scooter Lambretta V200 Special Flex

Pris i butik: 49 995,00kr

Slut i lager

- Fri Frakt

Snabbfakta

Viarelli Matador Klass 1 Moped

MC

Tankvolym Moped Viarelli Matador

Tankkapacitet
6L

elstart

Elstart

12 tum alu fälgar Viarelli Matador

Alu-fälg
12"

billig att pendla

Billig att pendla till jobb med

Skivbroms Viarelli Moped

ABS-Broms

Mopedleverans till dörren

Leverans
till dörren

Köp moped enkelt med Klarna

Köp nu,
betala sen

Snabb leverans av din nya moped

1 - 3
dagars
leveranstid
Detaljer

Kräver du mer prestanda och innehar MC kort är 200cc Lambretta V-Special precis det du letar efter. Med en elegans i retro-stil och historiskt korrekt design får du tillgång till toppklass teknik under skalet anpassad efter dagens mått mätt.

Spännande, klassisk italiensk design med nya underbara färger i denna underbara kollektion. De nya färgerna inkluderar bland annat Lucido White (Färgen på perfektion, 'Lucido' är italienskt namn som betyder lystern som driver vit färg som mer ljusstyrka. ) och Milano Black ( Färgen på odödlighet och karismatisk. Lika charm som det perfekta Milano, Italien på natten.)

Den kraftfulla 200cc 4-takts luftkylda motorn levererar hela 12 hk vilket gör att du med lätthet kan ta med en passagerare eller utmana dig själv med aktivt roande körning. Lambretta V200 uppfyller de allra strängaste miljökraven och givetvis är modellen miljöanpassad genom Euro IV godkännandet. I sadeln på en Lambretta V200 sitter du väl skyddad bakom en stor frontkåpa och den bekvämt stoppade sadel gör färden till en fröjd även under längre sträckor. Transmissionen byggs på en steglös remdriven CVT transmission vilket gör färden mjuk och tyst utan att tappa den effekt som krävs under körning i krävande miljöer. Lambretta V200 är utrustad med ABS-system och skivbromsar både fram och bak vilket gör färden säker även när underlaget är sämre.

Ett plus är alla extra funktioner som gör färden behaglig. Lambretta V200 är utrustad med LED-lampor, 12 V-laddare, handskfack, bagagehake, ett stort bagageutrymme under sitsen, sido- och central-stöd samt en LCD-instrumentpanel med Bluetooth App anslutning.

Lambretta V200 kombinerar klassisk och modern design på en semi-digital mätare. Den analoga och LCD (Liquid Crystal Display) är sömlöst integrerade i varandra. Och har även en funktion som kan justera färgen på skärmen upp till 7 färger.

Teknisk Specifikation
Klass: MC
Motor: 1 cylinder, 4-takt, luftkyld
Cylindervolym: 169cc
Drivning: Belt
Effekt klass 1: 8.9 kW/7500rpm
Startanordning: Elstart
Växellåda: CVT
Bränslepump: EFI
Hjulbas: 1330mm
Längd (mm): 1900
Bredd (mm): 690
Höjd (mm): 1130
Tankvolym (L): 6,5
Broms fram: Skivbroms
Broms bak: Skivbroms (ABS)
Däck fram: 110/70-12
Däck bak: 120/70-12
Sitthöjd: 770mm
Toppfart: -
Bränsle: 95/98 blyfri
Q&A
Q&A
Recensioner
Recensioner
Garantier

Motorswedens garantier

Motorsweden ligger i fronten inom motorbranschen i Sverige. Vi har ett nära och bra samarbete med fabrikerna vilket gör att vi kan hålla en hög standard till ett lågt pris på det vi säljer.

Vår ständiga utveckling och framförallt viljan att vara i framkant när det gäller Kvalité, Service och Produktsäkerhet har resulterat i att Motorsweden´s moderna modeller fungerar problemfritt i många år, förutsatt att vårt service och underhållsprogram efterföljs.

Läs mer om våra garantier på länken nedan.

Garantier för motorswedens fordon
Frakt

Fraktkostnaden för denna produkt framgår ovan under varans pris. Beställer du fler fordon samtidigt betalar du fullpris för första fordonet och därefter endast 395 kr i frakt per extra fordon. Detta gäller så klart inte de fordon som är fraktfria.

Reservdelar kostar 95 kr i frakt oavsett varans värde eller storlek.