Atran Velo METRO 15 Datorväska AVS

I lager

- Frakt: 95,00kr

METRO från Atran Velo är en modern version av en datorväska i vaxad canvas för den medvetna stadscyklisten och pendlaren.

Atran Velo Metro har ett vadderat och blixtlåsförsett 15-tums fodral som passar perfekt till en bärbad dator. Väskan har tre fack för datorer i samma storlek, en ficka med dragkedja för elektronik såsom laddare, värdesaker samt en pennhållare.

Dina tillhörigheter och värdesaker förvaras tryggt och säkert under det vattentäta locket och den starka magnetiska stängningen. Den justerbara vadderade axelremmen gör Metro även bekväm att bära och det dolda AVS-systemet håller din väska säker, ur vägen och på plats när du kör till jobb & skola!

Snabbfakta

Kort Beskrivning

METRO är en modern version av en tidlös pendlarväska i vaxad canvas för stadscyklisten. Den har ett vadderat och blixtlåsförsett 15-tums fodral för bärbar dator, tre fack för bärbara datorer i full storlek, en ficka med dragkedja för elektronik, värdesaker och en pennhållare. Alla dina tillhörigheter förvaras säkert under det vattentäta locket och den starka magnetiska stängningen. Den justerbara vadderade axelremmen gör METRO bekväm att bära och vårt dolda AVS-system håller din väska säker och ur vägen när du cyklar.

Teknisk Specifikation
AVS: Ja
Detaljer: Datorväska, Water-Resistant
Dimensioner: W41 x H31 x D8
Vikt: 1.35 kg
Volym: 10L
Q&A
Q&A
Recensioner
Recensioner
Garantier

Motorswedens garantier

Motorsweden ligger i fronten inom motorbranschen i Sverige. Vi har ett nära och bra samarbete med fabrikerna vilket gör att vi kan hålla en hög standard till ett lågt pris på det vi säljer.

Vår ständiga utveckling och framförallt viljan att vara i framkant när det gäller Kvalité, Service och Produktsäkerhet har resulterat i att Motorsweden´s moderna modeller fungerar problemfritt i många år, förutsatt att vårt service och underhållsprogram efterföljs.

Läs mer om våra garantier på länken nedan.

Garantier för motorswedens fordon
Frakt

Fraktkostnaden för denna produkt framgår ovan under varans pris. Beställer du fler fordon samtidigt betalar du fullpris för första fordonet och därefter endast 395 kr i frakt per extra fordon. Detta gäller så klart inte de fordon som är fraktfria.

Reservdelar kostar 95 kr i frakt oavsett varans värde eller storlek.