MC-Scooter Lambretta V125 Special

Pris i butik: 45 995,00kr

I lager

- Fri Frakt

Snabbfakta

MC
125cc

Tankkapacitet
6,5 L

Låg
bränslekostnad

Alu-fälg
12"

Sitthöjd motorcykel

Sitthöjd
770mm

Skivbroms:
Fram & Bak

Leverans
till dörren

Köp nu,
betala sen

1 - 3
dagars
leveranstid
Kort Beskrivning

Kräver du mer prestanda och innehar MC kort är den helt nya 125cc Lambretta V-Special precis det du letar efter. Med en elegans i retro-stil och historiskt korrekt design får du tillgång till toppklass teknik under skalet anpassad efter dagens mått mätt. 

Den kraftfulla 125cc 4-takts luftkylda motorn levererar hela 10 hk vilket gör att du med lätthet kan ta med en passagerare eller utmana dig själv med aktivt roande körning. Lambretta V125 uppfyller de allra strängaste miljökraven och givetvis är modellen miljöanpassad genom Euro IV godkännandet. I sadeln på en Lambretta V125 sitter du väl skyddad bakom en stor frontkåpa och den bekvämt stoppade sadel gör färden till en fröjd även under längre sträckor. Transmissionen byggs på en steglös remdriven CVT transmission vilket gör färden mjuk och tyst utan att tappa den effekt som krävs under körning i krävande miljöer. Lambretta V125 är utrustad med ett CBS (Combi Braking System) system och skivbromsar både fram och bak vilket gör färden säker även när underlaget är sämre. 

Ett plus är alla extra funktioner som gör färden behaglig. Lambretta V125 är utrustad med LED-lampor, 12 V-laddare, handskfack, bagagehake, ett stort bagageutrymme under sitsen, sido- och central-stöd samt en LCD-instrumentpanel med Bluetooth App anslutning.

Detaljer

lambretta_w-1
lambretta_w-4

V125 Special

Till skillnad från andra MC-scooters är V125 Special ett bra och värdefullt alternativ för scooteråkare som letar efter något ovanligt och individualistiskt utan att offra tekniska funktioner och kvalitet.

V125 Special är med sina historiska former knuten till Lambrettas gamla traditioner & erbjuder en klassisk scooterfärd med en närkontakt till vägen, stark motor & kraftfull acceleration.

Skivbromsarna fram & bak säkerställer en så kort bromssträcka som möjligt samtidigt som den ger en säker inbromsning även vid mer kraftfulla tester.

lambretta_w-3

V125 Special - Översikt

details125cc-1
Teknisk Specifikation
Klass: MC
Motor: 1 cylinder, 4-takt, luftkyld
Cylindervolym: 125cc
Drivning: Belt
Effekt klass 1: 7.5 kW/7500rpm
Startanordning: Elstart
Växellåda: CVT
Bränslepump: EFI
Längd (mm): 1900
Bredd (mm): 690
Höjd (mm): 1130
Tankvolym (L): 6,5
Broms fram: Skivbroms (CBS)
Broms bak: Skivbroms (CBS)
Däck fram: 110/70-12
Däck bak: 120/70-12
Sitthöjd: 770mm
Toppfart: -
Bränsle: 95/98 blyfri
Q&A
Q&A
Recensioner
Recensioner
Garantier

Motorswedens garantier

Motorsweden ligger i fronten inom motorbranschen i Sverige. Vi har ett nära och bra samarbete med fabrikerna vilket gör att vi kan hålla en hög standard till ett lågt pris på det vi säljer.

Vår ständiga utveckling och framförallt viljan att vara i framkant när det gäller Kvalité, Service och Produktsäkerhet har resulterat i att Motorsweden´s moderna modeller fungerar problemfritt i många år, förutsatt att vårt service och underhållsprogram efterföljs.

Läs mer om våra garantier på länken nedan.

Garantier för motorswedens fordon
Frakt

Fraktkostnaden för denna produkt framgår ovan under varans pris. Beställer du fler fordon samtidigt betalar du fullpris för första fordonet och därefter endast 395 kr i frakt per extra fordon. Detta gäller så klart inte de fordon som är fraktfria.

Reservdelar kostar 95 kr i frakt oavsett varans värde eller storlek.