Cyber Monday 2023

Cyber Monday 2023

Cyber Monday: Årets Bästa Shoppingdag Online!

Cyber Monday är den dagen som står för den bästa online-shoppingupplevelsen under hela året. Black Friday har traditionellt sätt varit de stora varuhusens dag med fokus på elektronikprodukter medan Cybermonday har blivit e-handlarnas dag med fokus på teknikprodukter. På senaste tiden har Cyber Monday blivit en storfavorit bland kunder som shoppar på nätet. Fördelen har alltid varit att det är snabbt och enkelt att köpa från bekvämligheten av din soffa, du slipper trängseln och stressen av de fysiska butikerna. Generellt kan man även hävda att utbudet av produkter är mycket större med mer prispressade priser än vad fysiska butiker erbjuder. 

När är Cyber Monday 2023?

Cyber Monday inträffar alltid måndagen efter Black Week eller 3 dagar efter Black Friday. Till 2023 inträffar Cyber Monday den 27 november det vill säga måndagen vecka 48.

Cyber Monday på Motorsweden

I år satsar Motorsweden extra mycket under Cyber Monday genom låga priser på våra bästa produkter. För oss är det självklart att julhandlandet börjar här! Därmed slipper du trängseln och stressen av att vara sent ute med julklapparna kring jul och kan dessutom köpa önskvärda produkter till vårt billigaste pris på året - alltid snabbt och smidigt!

 

 

 

 

 

FAQ Cyber Monday: Hur lång är leveranstiden?

På Motorsweden siktar vi som vanligt att skicka din order inom en dag när du beställer under Cyber Monday och beräknas vanligtvis levereras till ett ombud eller till dörren inom 3 dagar. Vi vill däremot påpeka att fraktbolagen kan vara påfrestade i denna tid och leveranstiden kan dröja någon extra dag. 

FAQ Cyber Monday: Hur sköts registreringar av mopeder?

Precis som vanligt när du köper en moped hos Motorsweden behöver du inte ordna registrering av mopeden på egen hand. Vi skickar ett kontrakt till dig som du godkänner. Därefter skickar Transportstyrelsen registreringskylten och registreringsbeviset hem till din brevlåda. Du kan därmed sitta lugnt, eller ivrigt beroende på hur mycket du längtar efter din nya moped medan vi ordnar registreringen och leveransen åt dig.