Mer hårda hjulklappar

Julen står inför dörren & 2020 har minst sagt varit ett speciellt år.

Därför har vi samlat en hel rad med fantastiska julklappstips för alla åldrar. 
Vare sig du är på jakt efter en sparkcykel, dirtbike eller kanske en ATV så hittar du allt du behöver för ett trevlig avslut på året.

Dirtbike för alla

Dirtbike, fiddy, Pitbike eller minicross, kärt barn har många namn. En perfekt julklapp för den äventyrslystna, med sin låga sitthöjd gör det Dirtbiken till en perfekt instegs-modell till den två-hjulade motorvärlden.  Dirtbikes finns både med elektrisk- & bensinmotor, här väljer bara smak och tycke vad som är bäst för just er. Skulle balansen ännu inte vara på plats hos den tilltänkta mottagaren av denna julklappen så hittar ni en lösning längre ner på sidan.

  1. Minifordon från , Maserati Gran Cabrio i snygg 1
    Elbil för barn Maserati Gran Cabrio
    Pris från 1 748,00 kr Ordinarie pris 3 495,00 kr

Lekfordon - för den lilla

Vårt utbud av lekfulla fordon för den mindre föraren utvecklas hela tiden. Vi har minifordon som passar i stort sett alla åldrar, eller ja från att barnet kan sitta själv i alla fall. Med vår nya Elbil för Barn i äkta Maserati-stil kan även den minsta medlemmen i familjen få köra själv fram i området. För det lite äldre syskonet som inte ännu nått full balans har vi en Elektrisk Balanscykel som gör lärandet ännu roligare.

Elektrisk sparkcykel - nytta, skratt & lek

2020 måste vara århundradets kanske konstigaste år alla kategorier? Var det inte det ena så var det de andra. Tegnell säger att vi ska hålla avstånd, vi ska jobba hemifrån och inte vara ute mer än nödvändigt.

Alla kan inte jobba hemifrån, vissa gånger behöver man vara ute och röra på sig. Med en elektrisk sparkcykel från ELO Mobility så må du kanske inte få upp flåset men du är ute i friska luften samtidigt som du lätt kan hålla avstånd. Den är ett bra komplement och alternativ till pendling i stadsmiljö. Du når lätt upp i den högsta hastigheten och kan enkelt ta med den in när du är framme. Stöldrisken är med andra ord minimal! Vårt utbud med elektriska sparkcyklar har lagom till jul utökats med en elektrisk spark till kidsen i familjen. Med tre snygga färger kan även de små köra runt i grannskapet eller varför inte hänga med när ni kör en elektrisk sparkcykel från ELO.

Fler sparkcyklar

Lekfordon - för alla aktiviteter

Därefter öppnas tomtens verkstad upp på allvar och utbudet blir i stort sett oändligt. Är det elektriskt som gäller har vi både två och fyrhjulingar i flera former och färger. Är det ljud och bensinlukt som är det som lockar är vårt utbud ännu större. Har snön lagt sig så är Snowbuggyn med sina 70 kubik ett allt mer självklart alternativ. Årets nyhet är annars Lets Feast favorit Mudmaster  som nu äntligen även kommit som Mudmaster Mini med 80 kubik. Dundra fram i skog och på åker med en maskin som sällan ser något som hinder!

Det är helt enkelt önskelistan som sätter stopp!

Fler minifordon

Säkerhet för hela familjen

Du slipper nu tumma på din säkerhet och kan till riktigt bra priser hålla din värdefullaste kroppsdel intakt! Vi sänker priset på en stor del av vårt hjälmsortiment med upp till 50%. Passa på och håll huvudet säkert samtidigt som du har pengar över till annat!