Minifordon

{"elements":[],"pid":"avkotrsjxlx0"}

Köp lekfordon på motorsweden!

Det är aldrig för tidigt att börja drömmen om en motorkarriär. Eller vi kanske inte behöver dra det så långt direkt. Vi har ett stort utbud av motorfordon för de minsta i familjen av en anledning.
Det är ruskigt skoj att åka snabbt. Att snabbt är relativt vet vi alla och en elektrisk balanscykel med en toppfart på knappt 10km/h är precis alldeles lagom när den lilla ska få in vanan.

Många av våra stora ATV:er och Dirtbikes ses på med stora ögon så fort barnen kommer in i butikerna så därför har vi lagt stort fokus på att de små även dem ska vara coola!

Så vad är du ute efter? Det utbudet vi har spelar alla olika roller. En gemensam nämnare är dock att de gör lärandet så mycket roligare. Även om det är balansen som ska övas upp eller om sparkcyklingen behöver bli lite bättre så är våra fordon med motor 100 gånger roligare i slutändan!

Elektrisk Sparkcykel för barn

En elektrisk sparkcykel för barn är ett bra komplement till en traditionell sparkcykel. Den passar från ca 4 år beroende på tidigare kunskap och startas lätt med gasen som sitter på fotplattan.

Elektrisk Balanscykel

En elektrisk balanscykel gör balansträningen så mycket roligare! Till en början går den att använda som en vanlig balanscykel och när tryggheten och balansen sitter någorlunda är det bara starta upp den tysta motorn och köra iväg. OBS: Risken finns att cykeln med stödhjul aldrig mer används ????

Mini-Dirtbike för barn

En Mini-dirtbike är den perfekta presenten till barnet som har drömmar om att köra cross. Den ger en bra träning inför vad som komma skall samtidigt som priserna är låga. Valen är många och det första valet ni måste göra är om det är elektriskt eller bensin som gör att den rör sig framåt.

Mini-ATV för barn

En Mini-ATV krävs till både hjälpredan på gården och till barnet som bara vill köra fort på fyra hjul. Du får en ATV i miniformat som såväl övar upp gaskontroll som trafikvett. Säkerheten är hög och du kan med hjälp av gasreglage och ”dödmans-grepp” stå trygg vid sidan och kolla på.