Elsparkcykel Elo Mobility K1

4000100

Maxfart
Ca 20km/h

250W motor

Räckvidd:
Ca 15km

6,5" 
Punkteringsfria
däck 

Minimalt
Serviceunderhåll

Snabb
laddning

Snabb & smidig
leverans till ditt
lokala DHL-ombud

Köp nu,
betala sen

1 - 3
dagars
leveranstid
I lager
3 495,00 kr
Frakt: 95,00kr
Pris i butik: 3 590,00kr

Elsparkcykel från ELO Mobility

Denna elsparkcykel från ELO Mobility med 6,5" punkteringsfria däck, fällbar aluminiumram & 250W motor är ett välkommet tillskott i vårt sortiment. Den snygga lite retroinspirerade belysningen fram lyser upp även de regnigaste höstkvällarna.

Motorn i framdäcket på denna elektriska sparkcykeln reagerar så fort du gett den en liten spark och fjädringen fram absorberar så mycket vibrationer från färden som möjligt. 

Elsparken viks enkelt ihop och viks upp lika snabbt. Detta gör att den elsparkcykeln blir ett bra komplement på såväl semestern som i det dagliga livet. Med en topphastighet på ca 20km/h och en räckvidd på upp till 15km tar du dig enkelt fram till din destination. Pendlar du till jobb kan du utan någon ansträngning och till en minimal kostnad komma fram till såväl bankjobb som verkstadsjobb med denna elsparkcykeln från ELO. 
Skulle oturen vara framme och juicen slut i batteriet innan du är framme så kan du på det gamla och tråkiga sättet ta dig fram med sparkar!

Resorna blir inte bara enklare & billigare, de blir bra mycket roligare också!

Elsparkcykeln från ELO drivs av en kraftfull 250W motor och har ett inbyggt batteri av litium-typ. Den digitala displayen på elsparkens styre visar batterinivå & hastighet. Genom att sparka igång elsparkcykeln så startas den elektriska motorn och med en tumgas når du upp i ca 20km/h. Den Elektriska Sparkcykeln klarar av en maxvikt på 100 kg och väger in på lätta 12kg. Vilket gör den enkel att ta med sig in på kontoret, skolan eller affären ihopfälld.

Elsparkcykeln ELO Mobility K1 uppfyller de krav som finns i Sverige. Med en maxeffekt på motorn (250W) och en topphastighet på upp till (20km/h) är den därmed laglig att framföra i trafik. Det finns inte någon åldersgräns. Vi rekommenderar att balans och trafikvett finns hos föraren framförallt innan denna börjar köra med elsparkcykeln i trafik.
Vi rekommenderar självklart att man använder sig av hjälm när man är ute och kör med ELO Mobility K1!


Egenskaper:

 • Lampa & reflex på styret fram
 • Motorn sitter i framhjulet och ligger på 250W
 • Max topphastighet 20km/h
 • Maxlast ca100kg
 • Inbyggt uppladdningsbart batteri (Litium)
 • Laddningstid ca 3,5 timmar
 • Kördistans upp till 10-15km
 • Enkel att vika ihop för att ta mindre plats
 • Antihalk material på ståplattan
 • Elektrisk broms fram, manuell broms bak
 • Stänkskydd fram & bak
 • Totalvikt för sparkcykeln ca 12kg
 • 6,5" Däck
 • Digital display på styret där du enkelt kan se hastighet samt batterimängd
Yttre mått uppfälld (l*b*h): 1100mm*420mm*1100mm
Yttre mått nerfälld (l*b*h): 1100mm*420mm*300mm
Hjulbas: 800mm
Markfrigång: 80mm
Vikt: 12KG
Lastkapacitet: 100KG
Högsta hastighet: 20km/h
Effekt: 250w
Batterikapacitet: 24V 6,0Ah
Fjädring fram: Ja
Fjädring bak: Ja
Broms bak: Broms i bakskärm
Fälg, tum: 6,5"
Dimension embalage: 1150mm*210mm*350mm

Motorswedens garantier

Motorsweden ligger i fronten inom motorbranschen i Sverige. Vi har ett nära och bra samarbete med fabrikerna vilket gör att vi kan hålla en hög standard till ett lågt pris på det vi säljer.

Vår ständiga utveckling och framförallt viljan att vara i framkant när det gäller Kvalité, Service och Produktsäkerhet har resulterat i att Motorsweden´s moderna modeller fungerar problemfritt i många år, förutsatt att vårt service och underhållsprogram efterföljs.

Läs mer om våra garantier på länken nedan.

Garantier för motorswedens fordon

Fraktkostnaden för denna produkt framgår ovan under varans pris. Beställer du fler fordon samtidigt betalar du fullpris för första fordonet och därefter endast 395 kr i frakt per extra fordon. Detta gäller så klart inte de fordon som är fraktfria.

Reservdelar kostar 95 kr i frakt oavsett varans värde eller storlek.