Elcykel Viarelli Bella Dam 28"

Pris i butik: 10 544,00kr

I lager

- Frakt: 549,00kr

Snabbfakta

25 km/h

250W
elmotor

Räckvidd:
upp till 50km

28"
Hjul

display

Lätthanterlig display

Skivbroms elcykel


Fotbroms
Frambroms

Leverans
till dörren

Köp nu,
betala sen

1 - 3
dagars
leveranstid
Detaljer

Propert utseende, pålitlig funktion och trygg komfort i en smart förpackning

Letar du efter lätthanterlig elcykel med ett propert utseende, där helheten ger en trygg känsla pålitlig funktion så är Viarelli Bella det självklara valet. En bekväm och lätthanterlig elcykel med lite minimalistisk känsla och ett föredömligt lågt insteg som ser till att du aldrig behöver oroa dig över att anlända svettig eller med andan i halsen! Smidigheten är imponerande och tack vare kombinationen av ett par robusta 28-tummare och en mjuk komfortsadel tar den sig problemfritt fram över både trottoarkanter, stock och kantsten, och den fungerar faktiskt precis lika bra på sommarturen, som på pendlingsrutten.

Kraftfull eldrift i kombination med bergsäker 7-växlad drivlina

Hjärtat utgörs av ett pålitligt drivsystem från Shimano som kombinerar en frontmonterad motor med ett LGbatteri som kortfattat levererar 10.4AH av miljövänlig kraft. Batteriet som är lättåtkomligt placerat på cykelns robusta pakethållare. Kortfattat handlar det om generösa mängder av miljövänlig elkraft som ger dig massor av extra krut i både ben och lungor. Den skjuter på i upp till en hastighet av maximalt 25 km/h, visst går det att cykla ännu snabbare men resten av jobbet får du då göra med hjälp av klassisk muskelkraft.

Den kraftfulla motorn samarbetar sömlöst med den näst intill bergsäkra drivlinan som har 7 växlar från Shimano (Nexus 7), vilket i praktiken innebär pålitlig funktion, ett minimum av underhåll och ett växelregister som funkar lika bra i branta uppförsbackar som på milslånga raksträckor. Detta intuitiva växelsystem låter dig dessutom växla även när du inte trampar, vilket är perfekt i stadstrafiken med alla sina ständiga stopp. Det är ett föredömligt smidigt system som även hjälper till att skydda cykelns viktiga delar mot vägsmuts och vädrets makter. De sju inkapslade växlarna är väl skyddade från fysisk påverkan samt även regn, slask och smuts, vilket gör att de kräver ett absolut minimum av underhåll. Och med lite normal omtanke, lite kärlek och nån service då och då så kommer växelsystemet skänka dig glädje under flera decennier framöver.

Aluminiumram med lätt känsla och bra uppsikt över dina medtrafikanter

Det väl avvägda chassit utgörs av en vacker ram i kvalitativ aluminium med ett föredömligt lågt insteg, intern kabeldragning samt en komfortabel geometri som tillsammans med en reglerbar styrstam ger dig en perfekt uppsikt över vad som händer runt omkring dig i trafiken. Ramen är dessutom inte bara vacker att se på utan har en modern konstruktion med övertygande stabilitet, men den har samtidigt tillräckligt med flexibilitet för att kunna garantera en bekväm åktur på lite sämre underlag.

Lätthanterlig elcykel med fantastisk komfort och hög utrustningsnivå

Den elassisterade Viarelli Bella ser till att du både hinner lämna ungarna och fixa alla viktiga ärenden innan du anländer till jobbet, dessutom utan att du blir det minsta svettig eller andfådd. Att cykeln dessutom är utrustad med det mesta du kan tänkas behöva redan från start skulle vi vilja kalla för extra bonus, eller vad sägs om både justerbar styrstam, robusta stänkskärmar, en stabil pakethållare, stöd, kedjeskydd, belysning (både fram- och baktill) samt ett godkänt ramlås som förhoppningsvis sätter skräck i klåfingriga cykeltjuvar och ser till att du får ha din eleganta Viarelli Bella i fred.

Teknisk Specifikation
Fordonstyp: Elcykel
Ram: Aluminium
Hjulbas: 1116mm
Markfrigång: 300mm
Vikt: 26.5kg
Hjulstorlek: 28"
Högsta hastighet: 25km/h
Motor: Borstlös 36V 250W
Motorplacering: Fram
Transmission: Shimano Nexus Inter 7
Antal växlar: 7
Växelväljare: Shimano Nexus Revo
Vevparti: 42T 170mm
Bakbroms: Fotbroms
Frambroms: Fälgbroms(V-broms)
Däck: Kenda K198 700-38C
Framlyse: 6V strålkastare
Baklyse: 6V LED
Batteri: Li-ion LG 2600
Batterikapacitet: 36V 10.4AH
Batterivikt: 2.5KG
Laddtid: 6-7h
Laddcykler: 500
Körsträcka: 50KM
Lufttryck Fram/Bak: 2.8-4.5Bar
Q&A
Q&A
Recensioner
Recensioner
Garantier

Motorswedens garantier

Motorsweden ligger i fronten inom motorbranschen i Sverige. Vi har ett nära och bra samarbete med fabrikerna vilket gör att vi kan hålla en hög standard till ett lågt pris på det vi säljer.

Vår ständiga utveckling och framförallt viljan att vara i framkant när det gäller Kvalité, Service och Produktsäkerhet har resulterat i att Motorsweden´s moderna modeller fungerar problemfritt i många år, förutsatt att vårt service och underhållsprogram efterföljs.

Läs mer om våra garantier på länken nedan.

Garantier för motorswedens fordon
Frakt

Fraktkostnaden för denna produkt framgår ovan under varans pris. Beställer du fler fordon samtidigt betalar du fullpris för första fordonet och därefter endast 395 kr i frakt per extra fordon. Detta gäller så klart inte de fordon som är fraktfria.

Reservdelar kostar 95 kr i frakt oavsett varans värde eller storlek.