Elektrisk Dirtbike X-Pro EX1000

Pris i butik: 8 495,00kr

I lager

- Fri Frakt

Snabbfakta

Topphastighet:
Justerbar

Körtid:
Ca 30min

1000W:
DC motor

Växellåda:
Automatisk

Sitthöjd:
63 cm

Skivbroms:
Fram & bak

Leverans
till dörren

Köp nu,
betala sen

1 - 3
dagars
leveranstid
Detaljer

Elektrisk Dirtbike 1000W – X-Pro EX1000

En elektrisk minivariant av den stora crossen där du får lite av allt samtidigt som säkerheten för föraren har varit i fokus. Med tre hastighetslägen kan du som förälder lugnt stå bredvid och slippa ha hjärtat uppe i halsgropen när den framtida eliten tränar!

Denna lilla cross kan tyckas vara liten till utseende och prisbild men under skalet sitter en kraftig 1000W elektrisk DC motor. Du kan som sagt justera hastigheten till tre lägen, 8km/h för nybörjaren för att sen stegra till maxhastigheten på 28km/h.

Säkerheten stärks med direktverkande skivbromsar bak & fram.

Snöra på den lilla crossföraren kängorna, knäpp hjälmen och bege er ut på en ljudlös färd i grusgropen!

Motor / Batteri / Räckvidd

Denna elektriska dirtbike är utrustad med en 1000w´s motor på 36V. Det snabbladdade batteriet håller 36volt & 9ah vilket räcker gott och väl till detta lilla monster. Räckvidden beror självklart på en rad saker som motstånd, värme & framför allt vikten på föraren. Räkna att du kan köra denna elektriska dirtbike ca 30-60min eller runt 10 – 20km om du hellre vill räkna om det till distans.

Det enda du behöver tänka på när du kör är just körningen. Gasa, bromsa, svänga, ja och omgivningen runt omkring så att du inte kör in i något. Övriga saker som växling är helt borta med denna helautomatiska växellåda.

Bromsar / Säkerhet / Fjädring

De ventilerade wave-skivorna fram & bak sitter normalt sätt på större & tyngre maskiner så säkerheten är i topp även på denna dirtbiken. Du når en topphastighet på ca 25km/h på ett kick och den hydrauliska dämpningen gör att även den gropigaste grushögen knappt känns i armar & kropp.

X-Pro EX1000 är en bra instegsmodell till de lite tyngre hojarna och passar från ca 6 år beroende på balans och vana. Som en extra säkerhet har vi försett även denna dirtbike med justerbar hastighet vilket underlättar när ni tränar. Börja lågt och öka successivt hastigheten så kommer det inte var några problem att köra sen. Var noga med att använda lämpliga skydd när ni är ute och kör även i låga hastigheter.

Sitthöjd

X-Pro EX1000 har en sitthöjd på ca 63cm mellan sits och backe, vilket gör att den passar de lite yngre crossförarna. Det till trots så är den minst lika populär även hos de äldre barnen vilket gör att användninsgstiden är i stort sett oändlig.

Övrigt

Här brukar vi tipsa om vilken motorolja som är bäst för just denna cross eller fyrhjuling. Men det är ju totalt onödigt när du köper en elektrisk cross. Så inte nog med att du räddar planeten lite så sparar du även pengar på allt runt omkring. Win Win!

Teknisk Specifikation
Modell: DIRTBIKE X-PRO EX1000 1000W
Motor: Elektrisk 1000W36V
Batteri: 36V9Ah
Motoreffekt: 1,88kW / 1600
Drift: Kedja
Start: Elstart
Transmission: Fram - neutral
Räckvidd: upp till 16 km
Bromsar fram: Skivbromsar
Bromsar bak: Skivbromsar
Maximal förarvikt: 65 kg
Maximal hastighet: Omkring 27km/t (justerbar)
Längd: 1330mm
Bredd: 640mm
Höjd: 865mm
Däckstorlek fram: 2.75-12”
Däckstorlek bak: 3.00-10”
Fjädring: Hydrauliska stötdämpare
Sitthöjd: 63cm
Q&A
Q&A
Recensioner
Recensioner
Manual Garantier

Motorswedens garantier

Motorsweden ligger i fronten inom motorbranschen i Sverige. Vi har ett nära och bra samarbete med fabrikerna vilket gör att vi kan hålla en hög standard till ett lågt pris på det vi säljer.

Vår ständiga utveckling och framförallt viljan att vara i framkant när det gäller Kvalité, Service och Produktsäkerhet har resulterat i att Motorsweden´s moderna modeller fungerar problemfritt i många år, förutsatt att vårt service och underhållsprogram efterföljs.

Läs mer om våra garantier på länken nedan.

Garantier för motorswedens fordon
Frakt

Fraktkostnaden för denna produkt framgår ovan under varans pris. Beställer du fler fordon samtidigt betalar du fullpris för första fordonet och därefter endast 395 kr i frakt per extra fordon. Detta gäller så klart inte de fordon som är fraktfria.

Reservdelar kostar 95 kr i frakt oavsett varans värde eller storlek.