Atran Velo Pakethållare mini inkl krok & klämma

8000089

679,00 kr
I lager
Frakt: 95,00kr

Stilren och funktionell 14mm mini-pakethållare för frontplacering. Pakethållaren passar de flesta standard-cyklar och är gjord i aluminium.

Pakethållaren har inbyggd AVS vilket gör det möjligt att fästa, matcha och mixa bland alla väskor & lådor. Nästan alla tillbehör från Atran Velo är kompatibla med både fram & bak-pakethållare. 

 

AVS: Ja
Justerbar: Nej
Vikt: 650g
Lastkapacitet: 10 kg
Dimensioner: W18 x L30 cm
Detaljer: Spring Clamp
Recensioner
Q&A

Motorswedens garantier

Motorsweden ligger i fronten inom motorbranschen i Sverige. Vi har ett nära och bra samarbete med fabrikerna vilket gör att vi kan hålla en hög standard till ett lågt pris på det vi säljer.

Vår ständiga utveckling och framförallt viljan att vara i framkant när det gäller Kvalité, Service och Produktsäkerhet har resulterat i att Motorsweden´s moderna modeller fungerar problemfritt i många år, förutsatt att vårt service och underhållsprogram efterföljs.

Läs mer om våra garantier på länken nedan.

Garantier för motorswedens fordon

Fraktkostnaden för denna produkt framgår ovan under varans pris. Beställer du fler fordon samtidigt betalar du fullpris för första fordonet och därefter endast 395 kr i frakt per extra fordon. Detta gäller så klart inte de fordon som är fraktfria.

Reservdelar kostar 95 kr i frakt oavsett varans värde eller storlek.