Atran Regnskydd Epic Reflex

I lager

- Frakt: 95,00kr

Snabbfakta

Detaljer

Håll dig synlig och håll dina tillhörigheter torra med vårt reflekterande och vattentäta korgskydd! Perfekt för dem som cyklar i svagt ljus eller i dåligt väder, detta skydd kommer att hålla dina tillhörigheter säkra och torra, samtidigt som du håller dig synlig på vägen. Designad för följande serie cykelkorgar: EPIC, EPIC MULTI, EPIC SHOPPER, EPIC SMART, DAILY M, BRING M, PICNIC och CARRY.
Q&A
Q&A
Recensioner
Recensioner
Garantier

Motorswedens garantier

Motorsweden ligger i fronten inom motorbranschen i Sverige. Vi har ett nära och bra samarbete med fabrikerna vilket gör att vi kan hålla en hög standard till ett lågt pris på det vi säljer.

Vår ständiga utveckling och framförallt viljan att vara i framkant när det gäller Kvalité, Service och Produktsäkerhet har resulterat i att Motorsweden´s moderna modeller fungerar problemfritt i många år, förutsatt att vårt service och underhållsprogram efterföljs.

Läs mer om våra garantier på länken nedan.

Garantier för motorswedens fordon
Frakt

Fraktkostnaden för denna produkt framgår ovan under varans pris. Beställer du fler fordon samtidigt betalar du fullpris för första fordonet och därefter endast 395 kr i frakt per extra fordon. Detta gäller så klart inte de fordon som är fraktfria.

Reservdelar kostar 95 kr i frakt oavsett varans värde eller storlek.