Scogo C2 Plus 2000W 45km/h Klass 1

C-048-1

Pris från 9 995,00 kr Ordinarie pris 26 800,00 kr
Pris i butik: 9 995,00kr
I lager
Fri Frakt

Snabbfakta

KLASS 1
45 km/h

2000 W 
underhållsfri motor

Räckvidd:
Upp till 65 km

Fjädring: 
Fram & Bak 

Skivbroms:
Fram & bak

Portabelt
Litium-batteri

Leverans
till dörren

Köp nu,
betala sen

1 - 3
dagars
leveranstid

Snabbfakta

SCOGO C2 45 km/h - Godkänd som moped Klass 1

Introducerar Scogo C2, en modern pålitlig kraftfull elskoter för en lätt och rolig körning! Ta dig fram med stil på vägarna och upplev friheten med Scogo C2. Elskotern har inga växlar eller besvärliga styrenheter. Med löstagbart batteri som du kan ladda var som helst. Helfjädrade Scogo C2 är mycket stabil och lätt att köra, oavsett om du kör på skogsstigar, sand, grus, kullersten eller asfalt. Med sina breda hjul och låga sitthöjd har du goda köregenskaper som samtidigt ger en spännande körning. 

2000W kraftfull motor

Scogo C2 kommer utrustad med en 60 Volts 2000 Watt motor som dessutom är helt underhållsfri. Med denna når elskotern en topphastighet på 45 km/h. Ingen terräng är för tuff för Scogo C2 att ta sig fram på. Stark nog att dra två personer i uppförsbackar. Känn kraften från motorn redan idag!

Löstagbart batteri

Låt inte avstånden hindra dig! Trots en räckvidd på hela 65 km har du möjlighet att ladda ditt batteri i ett enkelt uttag för att sedan kunna fortsätta köra vidare. Då batteriet är löstagbart kan du ta det med dig till närmaste uttag och ladda batteriet väl där. Smidigt, billigt och flexibelt. 

Kan köras på allmän väg

Kräver minst ett AM körkort och registrering för att få köras på allmän väg (Klass 1). Kom ihåg att alltid bära hjälm när du kör. 

Oslagbar design

Scogo C2 är en imponerande elskoter utfärdad i en prestandafylld design som definitivt kommer väcka uppmärksamhet när du tar dig fram på vägarna. Skapat för att köra i alla terränger med säkerhet i åtanke. Luftade skivbromsar både bak och fram och en hög markhöjd samt kristallklara backspeglar så att du ser trafiken bakom. 

Beställ din Scogo C2 idag för att få en upplevelse olikt någon annan. Ge dig ut med vänner och se fram emot alla härliga färder du kommer göra i din Scogo 2!

Mått: 1900 x 800 x 1200 mm
Vikt: 70 kg
Hastighet: 45 km/h
Motor: 60 V 2000 W underhållsfri
Batteri: Litiumbatteri, 60 V 20 Ah (1,2 kWh)
Batteri vikt: 6,5 kg
Driftsområde: 65 km
Laddningstid: 5 - 7 timmar
Lastkapacitet: 200 kg
Däckstorlek: 25/40-10"
Recensioner
Q&A

 

manual

Ladda ner
 

 

Motorswedens garantier

Motorsweden ligger i fronten inom motorbranschen i Sverige. Vi har ett nära och bra samarbete med fabrikerna vilket gör att vi kan hålla en hög standard till ett lågt pris på det vi säljer.

Vår ständiga utveckling och framförallt viljan att vara i framkant när det gäller Kvalité, Service och Produktsäkerhet har resulterat i att Motorsweden´s moderna modeller fungerar problemfritt i många år, förutsatt att vårt service och underhållsprogram efterföljs.

Läs mer om våra garantier på länken nedan.

Garantier för motorswedens fordon

Fraktkostnaden för denna produkt framgår ovan under varans pris. Beställer du fler fordon samtidigt betalar du fullpris för första fordonet och därefter endast 395 kr i frakt per extra fordon. Detta gäller så klart inte de fordon som är fraktfria.

Reservdelar kostar 95 kr i frakt oavsett varans värde eller storlek.