Moped Lambretta V50 Special Flex Klass1

C-012

I lager
Pris från 29 990,00 kr
Fri Frakt
Pris i butik: 29 990,00kr

Den helt nya 50cc Lambretta V-Special är precis det du letar efter om du söker en retroinspirerad scooter som är utrustad med alla moderna tekniska lösningar. 

V50-versionen drivs av en 49,5cc 4-takts luftkyld motor som levererar 3,5 hk vilket är nog för att nå maxhastigheten på 45 km/h utan problem. Givetvis är modellen Euro IV kompatibel och den uppfyller därmed de strängaste miljökraven. Lambretta V50 är utrustad med elektrisk start, en väl skyddande frontkåpa och en bekvämt stoppad sadel som gör färden komfortabel. Alla modeller använder en steglös och remdriven CVT transmission vilket uppskattas för sin mjuka tysta gång och hanterbarhet i krävande city miljö.

Lambretta V50 levereras med en bakre trumbroms och ventilerade skivbromsar fram. Andra funktioner inkluderar LED-lampor, 12 V-laddare, handskfack, bagagehake, stort bagageutrymme under sitsen, sido- och central-stöd samt en LCD-instrumentpanel med Bluetooth App anslutning.

Klass: Klass 1 Moped
Motor: 1 cylinder, 4-takt, luftkyld
Cylindervolym: 50 cc
Drivning: Belt
Effekt klass 1: 2.6 kW/7500rpm
Startanordning: Elstart
Växellåda: CVT
Längd (mm): 1900
Bredd (mm): 690
Höjd (mm): 1130
Tankvolym (L): 6,5
Broms fram: Skivbroms
Broms bak: Trumbroms
Däck fram: 110/70-12
Däck bak: 120/70-12
Toppfart: 45 km/h
Bränsle: 95/98 blyfri

Motorswedens garantier

Motorsweden ligger i fronten inom motorbranschen i Sverige. Vi har ett nära och bra samarbete med fabrikerna vilket gör att vi kan hålla en hög standard till ett lågt pris på det vi säljer.

Vår ständiga utveckling och framförallt viljan att vara i framkant när det gäller Kvalité, Service och Produktsäkerhet har resulterat i att Motorsweden´s moderna modeller fungerar problemfritt i många år, förutsatt att vårt service och underhållsprogram efterföljs.

Läs mer om våra garantier på länken nedan.

Garantier för motorswedens fordon

Fraktkostnaden för denna produkt framgår ovan under varans pris. Beställer du fler fordon samtidigt betalar du fullpris för första fordonet och därefter endast 395 kr i frakt per extra fordon. Detta gäller så klart inte de fordon som är fraktfria.

Reservdelar kostar 95 kr i frakt oavsett varans värde eller storlek.