Minifordon

I denna kategori samlar vi de roligaste racing- och lekfordonen vi har. Motorsweden har mycket prisvärda minimoto, pocketbikes och miniscootrar. Dessa fordon är främst till för att ha roligt på och passar både barn och vuxna.
Fallande ordning

2 artiklar

per sida
  1. El-kick Ten7 wave Blå
    408
    995,00 kr
  2. El-Kick Ten7 Speedex
    C-411
    Pris från 995,00 kr
Fallande ordning

2 artiklar

per sida

Mini-ATV

Enkelt förklarat är det en ATV eller Fyrhjuling för barn. Den är många gånger en replika och till utseendet som en normalstor ATV. Det som främst är skillnaden till en mini-atv eller mini-fyrhjuling är förutom storleken den ställbara gasen.
Detta är en säkerhetsåtgärd vi gjort på våra mini-atv´s och mini-fyrhjulingar så att du som förälder själv ska kunna anpassa den nya leksaken efter förmågan på föraren. Vi har både traditionella mini-atv´s på bensin och mini-fyrhjulingar på el.

Mini-Dirtbike

Vi har valt att kalla våra minsta dirtbike på 49cc och likvärdiga elektriska dirtbikes för mini-dirtbikes. Det är den perfekta starten till en lång karriär eller ett riktigt roligt helgsnöje.
Våra mini-dirtbikes ser ut som de stora monstren och kan likt många av de andra minifordonen anpassa hastigheten efter förmågan på föraren.

Minimoto

Tänk dig en sportbåge fast i format minimal. Med en maxhastighet på nära 50km/h och en maxlast på nära 110kg så passar minimoton såväl stor som liten människa, även om man sitter lite lätt obekvämt som vuxen.
Minimoton används flitigt utomlands inom tävlingar och framförallt på bana. 

Airboard

Det kan inte har gått någon förbi vad som susar fram i var kvarter. Airboarden fick stort genomslag sommaren 2016 och har sedan dess varit en stadig önskan till såväl julklapp som födelsedagspresent.
Du lär dig snabbt att hålla balansen på en Airboard och när du väl gjort det glider du fram över asfalten.
En airboard är laglig att framföra på cykelbanor och ute överlag, vi rekommenderar alla att använda lämpliga skydd när ni använder er Airboard!

Harley Scooter

Varje år kommer det något nytt som blir populärt. Denna gång är det Harley Scootern´s tur. Den går under många namn där bland annat Harley Bike, FatBike, FatGlider eller som i vårat fall X-Pro Fatboy nämns.
Det som gör att Harley Scootern sticker ut när du kommer med den är dess breda däck och avslappnade körstil. I storstäderna runt om i Sverige fick Fatbike´n stort genomslag 2018 och syntes såväl längs med strandpromenaderna som inne i stan.
Den sköna och avslappnade körstilen på Harley Scootern gör att lite längre färder lätt klaras av. X-Pro Fatboy har ett inbyggt lithiumbatteri och klarar ca 4 mil på en laddning.