Black Friday 2023

Black Friday 2023

Hitta de Bästa Black Friday Erbjudandena hos Motorsweden.se!

Black Friday är den största shoppingdagen på året, och vi är stolta över att erbjuda dig de mest lockande erbjudandena under denna händelse. På Black Friday har vi samlat de bästa rabatterna på en mängd produkter, från mopeder, ATV, Crossar, Elscootrar och mycket mer!

Varför Handla hos Motorsweden på Black Friday?

Störst rabattsänkningar: Våra priser är nedsatta till de lägsta nivåerna, så du kan handla till oslagbara priser under Black Friday.

Brett utbud: Oavsett om du letar efter den senaste mopeden, elcootern till pendlandet, eller presenter till dina nära och kära, har vi något för alla under Black Friday!

Handla säkert och betala med Klarna: Vi erbjuder en säker och pålitlig plattform för att du ska kunna shoppa bekvämt hemifrån. Med Klarna kan du välja att betala inom 30 dagar och vi erbjuder även delbetalning.

Snabb Leverans: Med snabb leverans och säker paketering säkerställer vi hög kvalitet. Vi sköter dessutom all registrering av mopeden åt dig!

Black Friday 2023 Sverige!

Black Friday slog igenom i Sverige långt senare än USA och har främst kommit sedan e-handeln blivit större. Black Friday eller Black Week som det till mångt och mycket har blivit hos många handlare i Sverige är startskottet för julklappshandeln hos många. Ett perfekt tillfälle att kunna köpa det barnen önskar sig till en betydligt lägre kostnad.

När är Black Friday 2023?

I år infaller Black Friday den 24 november dvs. exakt en månad innan julafton. Finns det ett bättre tillfälle att handla julklapparna på? För att inte missa eller glömma datumet rekommenderar vi starkt att du noterar ner datumet eller så kan du prenumerera på vårt nyhetsbrev så påminner vi dig när rabatterna drar igång!

Vilka produkter står i rampljuset?

Utan att avslöja för mycket så kan vi glatt meddela att vi kommer ha de största rabatterna någonsin på våra fordon! Mopeder, Elscooter, Elsparkcykel, ATV, Dirtbikes är redan nu med på Black Week-listan. Missa inte detta!