Black Week 2023

Black Week 2023

{"elements":[],"pid":"fvdjsvjrykc8"}

Black Week 2023 är snart här!

Årets mest efterlängtade shoppingevenemang närmar sig. Black Week 2023 lovar att leverera otroliga erbjudanden med explosiva rabatter och priser som annars skulle vara helt otänkbara. För att hålla dig uppdaterad med Black Week 2023, se till att du har håller utkik efter datum och priser. Du kan exempelvis prenumerera på vårt nyhetsbrev för att öka dina chanser att hitta något erbjudande för just dig!

När är Black Week 2023?

Black Week 2023 är mellan 20-26 november och startar måndagen den 20 november och avslutas söndagen den 26 november. Black Week 2023 äger rum under v.47 2023. I år tjuvstartar Motorsweden genom att dra igång redan fredag den 17 november.

Vad är Black Week?

Black Week är en hel vecka med bra erbjudanden riktade till konsumenter som är intresserade av de senaste prylarna. Black Week är en efterlängtad högtid i shoppingvärlden där alla har ögonen på de största rabatterna. Black Week är från 60-talet och startades som sagt för just den tidiga julhandeln. På den tiden gjordes bokföringen för hand och Black Friday var starkast när siffrorna gick från röd (förlust) till svart (vinst). Intressant eller hur? 

 

 

Black Week i Sverige

Black Week har tagit fäste om den svenska marknaden strax efter 10-talet. Med ett starkt intresse för den senaste teknologin har företag satsat hårt på Black Week för att erbjuda bästa priserna på de bästa produkterna. I år förväntas det kraftigt rabatterade priser som följd av inflationshöjda priserna. Så gör dig förberedd för tidigt julklappshandlande i år!

Vilka produkter står i rampljuset?

Utan att avslöja för mycket så kan vi glatt meddela att vi kommer ha de största rabatterna någonsin på våra fordon! Mopeder, Elscooter, Elsparkcykel, ATV, Dirtbikes är redan nu med på Black Week-listan. 

Black Week på Motorsweden.se

Som en av marknadens största när det kommer till att sälja fordon på nätet - vet vi hur viktigt det är med bra priser och häftiga produkter. Är du ute efter ett kap på en moped eller elcykel till dig eller som tidig julklapp till någon har du kommit helt rätt. Glöm inte att prenumera till vårt nyhetsbrev för att vara först när Black Week drar igång!