Elscooter Elo Mobility Fold 14"

Pris i butik: 6 390,00kr

I lager

- Frakt: 395,00kr

Snabbfakta

Topphastighet
25km/h

lätt att bära

Lätt att
fälla ihop & bära iväg

Räckvidd:
Upp till 15-25km

14"
Luftfyllda däck

Minimalt
underhåll

Snabb & enkel
laddning

Snabb & smidig
leverans till ditt
lokala DHL-ombud

Köp nu,
betala sen

1 - 3
dagars
leveranstid
Detaljer

ELO Mobility FOLD

ELO Mobility Fold är en smidig och lätthanterlig elscooter. Du får bekvämligheten från en cykel med sadel & fotpinnar att vila fötterna på. Den snabba elmotorn låter dig fara iväg på ett kick och de stora luftfyllda 14” hjulen låter dig färdas till din destination utan att varenda sten på vägen känns. Du startar lätt din färd med elscootern genom att vrida på gashandtaget och till skillnad mot en elsparkcykel behöver du inte kicka igång färden innan du beger dig. Blandningen av elscooterns låga vikt på 18kg och den relativt starka motorn gör att backar och terräng inte blir några problem. Säkerheten av skivbroms fram & bak gör att du kan lägga fullt fokus på omgivningen när du så gott som ljudlöst färdas fram på din elscooter. Handtagen som är utrustad med naturgummi ger även dom ett säkert och starkt grepp när du är ute & kör. Styret på ELO Mobility Fold är förutom bromshandtag även utrustad med en display som visar batterinivå, hastighet & körsträcka vilket möjliggör att du kan planera färden på ett helt nytt sätt jämfört med liknande elscooters på marknaden. Displayen visar batterinivån i 4 steg (100% - 75% - 50% - lågt batteri)

Ihopfällbar elscooter – Oändligt med användningsmöjligheter.

När du inte använder din ELO Mobility Fold fäller du med lätthet ihop den och bär den med dig. I ramen finns ett inbyggt handtag och med sina lätta 18kg så är den inte några problem att bära.
ELO Fold tar minimal plats när den är ihopfälld och med sadeln borttagen & styret nedfällt bör den numera vara en självklar del i packningen till campingsemestern.
Med sina nätta mått & låga vikt är den ett perfekt transportmedel såväl i vardagen som på campingsemestern. Du packar lätt in den i husbilen / husvagnen och tar dig sen såväl till områdets butik som på längre utflykter. 
Den höj & sänkbara sadeln & den låga vikten möjliggör även för hela familjen att använda sig av ELO Fold för både transport och nöje.

Batteri & Effekt

Den elektriska motorn på 250W ger en maxhastighet på 25km/h. Batteriet är av litiumtyp och du når full kapacitet igen på bara 3-4 timmar. 

Teknisk Specifikation
Yttre mått uppfälld (l*b*h): 1050mm*490mm*1020mm
Yttre mått nerfälld (l*b*h): 1050mm*270mm*650mm
Fordonsvikt: 18kg
Batterityp: Litium
Lastkapacitet: 120 kg
Högsta hastighet: 25 km/h
Motortyp: Borstlös DC
Effekt: 250W
Starttyp: Elektrisk
Tändning: Elektrisk
Batterikapacitet: 6Ah
Laddtid: 3-4 h
Körsträcka: 2-3 mil per laddning
Koppling: Direktdrift
Broms bak: Skivbroms
Broms fram: Skivbroms
Lufttryck framhjul: 1.2 bar
Lufttryck bakhjul: 1.2 bar
Fälg: 14"
Q&A
Q&A
Recensioner
Recensioner
Manual

manual

PDF

Garantier

Motorswedens garantier

Motorsweden ligger i fronten inom motorbranschen i Sverige. Vi har ett nära och bra samarbete med fabrikerna vilket gör att vi kan hålla en hög standard till ett lågt pris på det vi säljer.

Vår ständiga utveckling och framförallt viljan att vara i framkant när det gäller Kvalité, Service och Produktsäkerhet har resulterat i att Motorsweden´s moderna modeller fungerar problemfritt i många år, förutsatt att vårt service och underhållsprogram efterföljs.

Läs mer om våra garantier på länken nedan.

Garantier för motorswedens fordon
Frakt

Fraktkostnaden för denna produkt framgår ovan under varans pris. Beställer du fler fordon samtidigt betalar du fullpris för första fordonet och därefter endast 395 kr i frakt per extra fordon. Detta gäller så klart inte de fordon som är fraktfria.

Reservdelar kostar 95 kr i frakt oavsett varans värde eller storlek.