Elmoped Viarelli Vincero Lead-Acid Klass 1

384083

  • Borstlös DC motor 72 volt/3000 watt
  • BOSCH-Motor
  • Skivbroms fram och trumbroms bak
  • 12” Aluminiumfälgar
  • Lead Acid batteri 20Ah/1,2 kwh
  • LED-belysning bak, blinkers och positionsljus
  • Halogenbelysning framtill
  • Direktdrivning bakhjul
  • EURO IV Godkänd
19 990,00 kr
I lager
Fri Frakt
Pris i butik: 19 990,00kr

NYHET! Nu med BOSCH-Motor!

Är miljövänlighet, ekonomi och stil något du söker efter i valet av Scooter? Isåfall är vår helt nya Vincero Electric Lead Acid det perfekta valet för dig. Vincero Electric Lead Acid har utrustats med batterier försedda med beprövad teknologi för att nå en god totalekonomi. Lead Acid batterierna fungerar perfekt ihop med den kraftiga 3000 W motorn och du har tillgång till effekt nog att piska de flesta bensindrivna scooters både i acceleration och i ren kraft. Innanför skalet har du en högteknologisk kvalitetsmaskin med hög funktionalitet, helt enkelt en elscooter för de med höga krav på god totalekonomi och kvalitet... Den komfortabla sadeln, de generösa förvaringsutrymmena, det låga servicebehovet och den stadiga väghållningen glädjer dig som ägare och de klassiskt eleganta formerna förför och hänför även den mest inbitne scooteren­tusiasten.

Motor

Vincero Electric Lead Acid har utrustats med marknadens kanske mest beprövade elmotor från BOSCH, fullt godkänd enligt de hårda Euro IV miljökraven och är snyggt integrerad i bakhjulet. Vincero Electric Lead Acid är en totalekonomiskt vettig scooter som levererar vrid, varvvillighet och bottenstyrka nog att skaka om de flesta bensinscooters. Den kraftiga 3000 watts elmotorn levererar sin kraft redan vid lägre varvtal, något som uppskattas i tät trafik och vid färd med passagerare/last. Vincero Electric Lead Acid imponerar stort med en motor som klarar lämna hela 3.1 Nm i vrid vilket gör att den är rappare i accelerationen och kraftfullare under belastning än många bensindrivna scooters.

Förbrukning

Att motorn är en av marknadens mest driftsäkra elmotorer, gör att du får en optimal totalekonomi, en maximerad körsträcka och du kan med anledning av den driftsäkra kvaliteten fokusera mer på körning och mindre tid och pengar på kostsamma verkstadsbesök. Vincero Electric Lead Acid förbrukar minimalt med energi och utrustad med ett 20 Ah batteri når du därmed nästan 6 mil per laddning under realistiska förhållanden. Kostnaden per laddning blir endast ~ 2 kr och milkostnaden endast 40 öre per mil.

Batteri

Vincero Electric Lead Acid levereras med ett slimmat och godkänt högeffekts 20 Ah batteri av bly gels typ. Ett LEad Acid batteri har mycket totalekonomiska egenskaper, och kostar något mindre att ersätta. Batteriet har försetts med aktiva övervakningskretsar som hjälper till att övervaka och skydda batteriet samt optimera kraftfördelningen.

OBS! Ett batteri tar skada & tappar kapacitet/livslängd av att överladdas, använd därför en timer för att undvika detta. Vi rekommenderar att man använder sig av en timer som stänger av sig senast efter 8 timmar.

Transmission

Vincero Electric Lead Acid har en direktdriven motor integrerad i bakhjulet vilket gör att ingen växellåda behövs. Minimalt med slitage, lägre vikt och enkel service är bara några av fördelarna med denna teknik. Det är bara att gasa och köra. En direktdriven elscooter uppskattas av många i och med att den levererar en överlägsen kraft utan större förluster. De goda köregenskaper som erhålls hänger samman med att Vincero Electric Lead Acid har ett optimalt vridmoment genererat av direktdriften, vilket ger dig en pendlingsscooter som klarar av krävande körning även i kyla och under mer krävande förhållanden.

Hjul

Med sina turbin ekrade 12” fälgar i lättviktsaluminium och tåliga lågprofildäck har Vincero Electric Lead Acid bästa möjliga fäste även på lite sämre väglag och vid provocerande körning under påfrestande förhållanden.

Bromsar

Utrustad med överdimensionerade hydrauliska dubbelverkande skivbromsar och dubbel kolvs ok fram/bak och med ventilerad wave formade bromsskivor får du full bromseffekt oavsett körförhållanden. Skivbromsarna ger överlägsen bromseffekt även under sämre förhållanden och ger trots väta och kyla ger en väldoserad inbromsning.

Fjädring

Med dubbla justerbara stötdämpare bak får du en oöverträffad fjädringskomfort vilket också gör hela mopeden stabil och säker vilket tydligt märks på väghållningen när man testar den till sitt yttersta. Vincero Electric Lead Acid är också utrustad med en dubbelsidig och dubbelverkande hydraulisk dämpare framtill som ger en mycket god fjädringskomfort

Ram

Ramen är tillverkad i vridstyvt kvalitetsstål som ger en överlägsen stabilitet i högre farter och klarar av både passagerare och hårdare belastning. Trots sina stora yttermått väger Vincero Electric Lead Acid in sig på låga 88 kg, en vikt som gör Vincero Electric Lead Acid kraftfull nog att klara av viken från de inkluderade batterierna på 41 kg utan att bli prestandasvag.

Instrument

Med en stilfullt designad instrumentering får du full överblick över de väsentligaste indikatorerna med hastighetsmätare, batterimätare samt indikeringslampor för blinkers och hel- och halvljus i tydlig fokus.

Förvaring

Vincero Electric Lead Acid har ett rymligt förvaringsfack under sadeln, stort nog att rymma det allra nödvändigaste såsom jacka, väska, kedjelås eller ett par extra skor. Utrymmet under sadeln öppnas/låses enkelt och smidigt med din startnyckel.

Komfort

Vincero Electric Lead Acid är designad för att vara något rymligare och större i yttermåtten. Att ha en större scooter innebär att den är stor nog att klara även passagerare som sitter bra och har bra fotstöd med hjälp av de snyggt integrerade fotpinnarna. Den stora breda  sadeln ger en extremt bekväm sittställning som kan anses vara mycket komfortabel. Sadelns foamstoppning anpassar sig efter dina förutsättningar och dess Condura™ liknande yttermaterial är vattenavstötande och klarar många års sol och väta.

Belysning

Med en något större nydesignad frontbelysning med en kraftig halogenlampa framtill garanteras en god synlighet i trafiken och belysningens utformning gör nästan natt till dag. Utrustad med LED-teknik i både positionsljus, blinkers och bakljus garanteras du god synlighet även när det är som mörkast.

Laddsladden på bilden är endast till för illustrativt syfte. Sladden som medföljer mopeden är svart, har en transformator och är anpassad för laddning via ett vanligt vägguttag inomhus eller i ditt garage.


Yttre mått (längd, bredd, höjd): 1875*700*1140 mm
Hjulbas: 1365mm
Markfrigång: 150mm
Fordonsvikt: 88kg
Batterivikt: 13 kg
Batterityp: Lead Acid (Bly-gel)
Lastkapacitet: 150 kg
Högsta hastighet: 45 km/h (Klass 1)
Motormodell: Integrerad planetmotor
Motortyp: Borstlös DC
Effekt: 3.1 kW
Starttyp: Elektrisk
Tändning: Elektrisk
Batterikapacitet: 20Ah/1,2 kW/h
Laddtid: ~ 6-8 h
Laddcykler: > 300
Körsträcka: ~ 6 mil per laddning
Koppling: Direktdrift
Broms bak: Skivbroms
Broms fram: Skivbroms
Lufttryck fram- och bakhjul: 2.25 bar
Sitthöjd: ca 80 cm
Fälg: 12"

Motorswedens garantier

Motorsweden ligger i fronten inom motorbranschen i Sverige. Vi har ett nära och bra samarbete med fabrikerna vilket gör att vi kan hålla en hög standard till ett lågt pris på det vi säljer.

Vår ständiga utveckling och framförallt viljan att vara i framkant när det gäller Kvalité, Service och Produktsäkerhet har resulterat i att Motorsweden´s moderna modeller fungerar problemfritt i många år, förutsatt att vårt service och underhållsprogram efterföljs.

Läs mer om våra garantier på länken nedan.

Garantier för motorswedens fordon

Fraktkostnaden för denna produkt framgår ovan under varans pris. Beställer du fler fordon samtidigt betalar du fullpris för första fordonet och därefter endast 395 kr i frakt per extra fordon. Detta gäller så klart inte de fordon som är fraktfria.

Reservdelar kostar 95 kr i frakt oavsett varans värde eller storlek.