Elmoped Viarelli Piccolo LI Klass 1

C-092

Pris från 16 995,00 kr Ordinarie pris 19 990,00 kr
Pris i butik: 16 995,00kr
I lager
Fri Frakt

Testvinnare i Aftonbladets Elmopedstest!

 
Integral
 
Öppen med visir
 
Öppen med skärm
 
3 i 1 hjälm
Image accessory Låspaket Hänglås + kedja - Klass 3 + 895,00 kr
Image accessory Skyddsöverdrag + 349,00 kr
Image accessory Toppbox Svart + 599,00 kr
Image accessory Toppbox Vit + 595,00 kr

Tillval

Snabbfakta

KLASS 1
45 km/h

2 kW 
BOSCH-motor

Räckvidd:
Upp till 60 km

10" 
Alu-fälg 

100+
Serviceverkstäder

Portabelt
batteri

Leverans
till dörren

Köp nu,
betala sen

1 - 3
dagars
leveranstid

Snabbfakta

Viarellii Piccolo nu uppdaterad med portabelt litium-batteri för att passa in än mer i citypulsen. Från start har Viarelli Piccolo varit anpassad och uppskattad av & för citypendlaren. Med sina nätta mått och ändå pigga 2kW motor har den varit ett självklart val för elmopedsförare över hela Sverige. Detta tillsammans med ett lågt pris har den varit en favorit hos oss och kunder. 

Piccolo Litium har utrustats med ett portabelt batteri som du enkelt plockar ur & tar med dig in från din färd. Så varesig om du är på jobbet, caféet eller hemma, kan du enkelt ta det med dig och fylla på vid behov.
Att äga en elscooter av senaste modell behöver inte betyda att den är stor och klumpig. Piccolo är ett bra val för dig som söker en smidig, lätt och hanterbar elscooter som är utrustad med alla tekniska finesser du behöver. Litium batterierna på hela 20 Ah fungerar perfekt ihop med den kraftiga 2 kW motorn och du får en prestanda som är kraftfull nog att hålla jämt med de bensindrivna mopederna. 

Motor

Piccolo är försedd med en av de mest beprövade elmotorerna från BOSCH. Den kraftiga 2 kW elmotorn levererar sin kraft redan vid lägre varvtal, något som uppskattas i tät trafik och vid färd med passagerare/last. 

Förbrukning

Att pendla till jobb eller annan aktivitet behöver inte vara dyrt. Med en elmoped som Viarelli Piccolo Litium når du upp till 60 km på en laddning. En full laddning kan kosta så lite som 2kr och i slutändan en milkostnad på nära 30 öre. Billigare än så är svårt att nå under.

Batteri

Batteriet är ett slimmat och portabelt 20Ah (60 volt) av typen litium. Batteriet har försetts med övervakningskretsar som hjälper till att övervaka och skydda batteriet samt optimera kraftfördelningen. 

Vi rekommenderar trots detta att alltid använda sig av en timer när ett batteri och/eller elmoped laddas oövervakat. Ställ timern på 8 timmar och kom ut till ett fulladdat batteri.

Transmission

En direktdriven motor har integrerats i bakhjulet vilket gör att ingen växellåda behövs. Minimalt med slitage, lägre vikt och enkel service är bara några av fördelarna med denna teknik. Det är bara att gasa och köra. 

Hjul

Med sina turbinekrade 10” fälgar i lättviktsaluminium och tåliga lågprofildäck har Piccolo samma goda fäste som sina större kollegor, även på lite sämre väglag och vid provocerande körning under mindre optimala förhållanden.

Bromsar

Utrustad med hydrauliska skivbromsar med ventilerade bromsskivor och enkel kolvsok fram och får du full bromseffekt oavsett körförhållanden. Skivbromsarna ger överlägsen bromseffekt även under sämre förhållanden och ger tillsammans med den kapslade trumbromsen bak en behaglig och väldoserad inbromsning trots väta och kyla.

Fjädring

Med dubbla justerbara stötdämpare bak får du en i särklass fjädringskomfort vilket också gör hela mopeden stabil och säker vilket tydligt märks på väghållningen trots både passagerare och last. Piccolo litium är utrustad med en dubbelsidig och dubbelverkande hydraulisk dämpare framtill för optimal fjädringsprestanda.

Ram

Ramen är tillverkad i vridstyvt kvalitetsstål som ger en överlägsen stabilitet i högre farter och klarar av både passagerare och hårdare belastning. 

Instrument

Med en heldigital instrumentering får du full överblick över de väsentligaste indikatorerna med hastighetsmätare, batterimätare samt indikeringslampor för blinkers och hel- och halvljus i tydlig fokus.

Förvaring

Piccolo har ett mindre förvaringsfack under sadeln för det allra nödvändigaste såsom en tröja, väska, kedjelås eller ett par extra skor. Utrymmet under sadeln öppnas/låses enkelt och smidigt med din startnyckel.

Komfort

Piccolo är trots sina mindre yttermått ett säkert och stabilt fordon skapat för att tåla daglig användning året runt. Den är stor nog att klara även passagerare som sitter bra och har fotstöden snyggt integrerade i elmopeden. Den mjuka sadeln ger en bekvämt upprätt sittställning som kan anses vara mycket komfortabel. Sadelns stoppning anpassar sig efter dina förutsättningar och dess Condura™ liknande yttermaterial är vattenavstötande och klarar många års sol och väta.

Belysning

Med en hel ledbelysning garanteras en god synlighet i trafiken och belysningens utformning sticker ut i mängden då den designats för att ge ett modern intryck utan att tumma på ljusmängden så att du får god synlighet även när det är som mörkast.

Yttre mått (längd, bredd, höjd): 1670*700*1120 mm
Hjulbas: 1225mm
Markfrigång: 100mm
Fordonsvikt: 65kg
Batterivikt: 9 kg
Batterityp: Litium
Lastkapacitet: 150 kg
Högsta hastighet: 45 km/h
Motortyp: Elektrisk (BOSCH)
Effekt: 2.0 kW
Starttyp: Elektrisk
Batterikapacitet: 20Ah/1200 kW/h
Laddtid: ~ 6-8 h
Laddcykler: 700 - 800
Körsträcka: ~ 60 km per laddning
Koppling: Direktdrift
Broms bak: Trumbroms
Broms fram: Skivbroms
Lufttryck fram- och bakhjul: 2.25 bar
Sitthöjd: ca 790 mm
Fälg: 10"
Recensioner
Q&A

Motorswedens garantier

Motorsweden ligger i fronten inom motorbranschen i Sverige. Vi har ett nära och bra samarbete med fabrikerna vilket gör att vi kan hålla en hög standard till ett lågt pris på det vi säljer.

Vår ständiga utveckling och framförallt viljan att vara i framkant när det gäller Kvalité, Service och Produktsäkerhet har resulterat i att Motorsweden´s moderna modeller fungerar problemfritt i många år, förutsatt att vårt service och underhållsprogram efterföljs.

Läs mer om våra garantier på länken nedan.

Garantier för motorswedens fordon

Fraktkostnaden för denna produkt framgår ovan under varans pris. Beställer du fler fordon samtidigt betalar du fullpris för första fordonet och därefter endast 395 kr i frakt per extra fordon. Detta gäller så klart inte de fordon som är fraktfria.

Reservdelar kostar 95 kr i frakt oavsett varans värde eller storlek.