El-Kick i perfekt storlek till barnen

Pris i butik: 95,00kr

Slut i lager

- Frakt: 95,00kr

Snabbfakta

räckvidd sparkcykel

Räckvidd
Ca 6 km

Laddningstid elsparkcykel

Laddningstid
Ca 2 timmar

Broms:
Fotbroms

Snabb & smidig leverans till ditt lokala DHL-ombud

Köp nu,
betala sen

1 - 3
dagars
leveranstid
Detaljer

X-Pro Surf

En glädjande uppdatering på vår trotjänare X-pro Wave är X-Pro Surf kategorin Elsparkcyklar. Wave har varit med oss i många år och har varit en favorit bland kidsen. Nu är det dags att utvecklas och vad passar inte bättre än en elektrisk sparkcykel i tre färger?!

Du gasar din med fotplattan som sitter långt fram på kickbrädan. Du når lätt upp i högsta hastighet på 10km/h och bromsar med hjälp av att släppa foten från gasen och istället lägga den på den bakre skärmen.
Precis som på en vanlig sparkcykel med andra ord, skulle oturen dessutom vara framme och batteriet tar slut så är det just som en vanlig spark ni med lätthet tar er fram.
Denna elektriska spark passar från ca 4 år. Det viktigaste är att balansen finns sedan innan, annars kan det vara lite läskigt när den tar fart.

För att starta X-Pro Surf

Låt bakhjulet få lite rull genom att föra sparkcykeln fram & tillbaka, när du hör ett pip från kicken vet du att motorn är igång. Börja med att ge den elektriska sparkcykeln lite fart, när du hör ytterligare ett pip så kan du sätta foten på gasen och låta elmotorn dra dig fram istället.

Använd hjälm & skydd för att vara säker när ni kör.

Teknisk Specifikation
Motor: 100w
Batteri: Litiumbatteri 25,2V, 2AH
Material Ram: Aluminium
Framhjul: 145mm PU hjul
Produktdimensioner: 735x365x920mm (tre möjliga höjder på styret)
Broms: Fotbroms bak
Hastighet: ca 10km/h
Laddningstid: ca 2 timmar
Laddcykler: Ca 500
Maxvikt förare: 50 kg
Vikt: 5kg
Q&A
Q&A
Recensioner
Recensioner
Manual Garantier

Motorswedens garantier

Motorsweden ligger i fronten inom motorbranschen i Sverige. Vi har ett nära och bra samarbete med fabrikerna vilket gör att vi kan hålla en hög standard till ett lågt pris på det vi säljer.

Vår ständiga utveckling och framförallt viljan att vara i framkant när det gäller Kvalité, Service och Produktsäkerhet har resulterat i att Motorsweden´s moderna modeller fungerar problemfritt i många år, förutsatt att vårt service och underhållsprogram efterföljs.

Läs mer om våra garantier på länken nedan.

Garantier för motorswedens fordon
Frakt

Fraktkostnaden för denna produkt framgår ovan under varans pris. Beställer du fler fordon samtidigt betalar du fullpris för första fordonet och därefter endast 395 kr i frakt per extra fordon. Detta gäller så klart inte de fordon som är fraktfria.

Reservdelar kostar 95 kr i frakt oavsett varans värde eller storlek.