Black Week hos Motorsweden

BLACK FRIDAY USA

Black Friday kommer som så mycket annat från USA. Det var ett sätt att sparka igång julshoppingen. I USA är det trots att det inte är en röd dag ändå vanligt att låta sina anställda vara lediga, så länge de inte jobbar inom handel vill säga.

Black Friday härrör från 60-talet och startades som sagt för julhandeln. På den tiden sköttes bokföringen för hand och Black Friday var starkskottet för när siffrorna gick från höstens röda (förlust) till julens svarta (vinst).

BLACK FRIDAY SVERIGE

Black Friday slog igenom i Sverige långt senare än USA och har främst kommit sedan e-handeln blivit större. Idag slås det rekord efter rekord i försäljning även hos oss i Sverige och istället för att fylla upp med personal till butikerna laddar många e-handlare med personal till lagren för att klara av tillströmningen av orders.

Black Friday eller Black Week som det till mångt och mycket har blivit hos många handlare i Sverige är startskottet för julklappshandeln hos många. Ett perfekt tillfälle att kunna köpa det barnen önskar sig till en betydligt lägre kostnad. 

BLACK WEEK MOTORSWEDEN

Hos oss på Motorsweden har Black Friday varit ett återkommande event sedan några år tillbaka. Det är lättare att spontanköpa en brödrost på rea för 100kr för att man ser den su förbi i flödet än en moped för 16 990. Även om mopeden är Aftonbladets testvinnare 2020 så behöver den lite eftertänksamhet innan man köper den.
Vi har därför valt att förlänga perioden våra erbjudanden gäller så att du har tid att bestämma dig för just din favorit.

På motorsweden.se kan du i lugn och ro fundera på vilket av erbjudandena som passar dig bäst. Vi har Black Week mellan 23/11 – 30/11 och så länge vi har kvar produkten i lager så gäller de goda priserna!