X-Pro Firefly 49cc

200020

Topphastighet:
Justerbar

Motor:
49cc 

Säkerhet:
Dödmansgrepp

Växellåda:
Automatisk

Sitthöjd:
58 cm

Skivbroms:
Fram & bak

Leverans
till dörren

Köp nu,
betala sen

1 - 3
dagars
leveranstid
Modellen på bilden är ca 125cm lång.
Endast 3 kvar
2 995,00 kr
I lager
Frakt: 549,00kr
Pris i butik: 3 544,00kr

X-Pro Firefly

Helt nya X-Pro Mini dirtbike Firefly 49cc har uppgraderats på en rad punkter jämfört med tidigare modeller av dirtbike 49cc för att ge dig maximal användarvänlighet och körglädje. Den största nyheten är kanske den helt nya och mycket lättstartade 2-taksmotorn som överglänser allt du tidigare upplevt i denna prisklass. X-Pro Mini dirtbike Firefly 49cc har också en kraftigt förstärkt ram samt sving som gör att den tål riktigt tuffa tag uatn att ge vika. Givetvis har vi också tänkt på säkerheten och därför är X-Pro Mini dirtbike Firefly 49cc utrustad med dödmansgrepp som standard. Du fäster enkelt remmen runt handleden innan du kör iväg. Skulle något hända och du tappar kontrollen och ramlar av stannar dirtbiken omgående! Topphastigheten kan även sänkas för de yngre nybörjarna så att du som förälder ska känna ett större lugn.

Motor och drivning

Motorn i X-Pro Mini dirtbike Firefly 49cc är som tidigare nämnts en mycket lättstartad och varvvillig 2-taktsmotor på 2hk som uppgraderats på en rad punkter jämfört med standard. Svartlackerad, kraftig dragstart i aluminium samt ett nytt förstärkt kopplingshus, även det i läcker svart design, är bara några av förbättringarna. Förstärkt hasplåt och motorfäste samt ett effektavgassystem ingår också. Drivningen sköts av en centrifugalkoppling som steglöst förmedlar kraften till bakhjulet via den kraftiga kedjan, en enkel, pålitlig och robust konstruktion.

Bromsar och fjädring

X-Pro Mini dirtbike Firefly 49cc är försedd med skivbromsar både fram och bak vilket man annars sällan ser på dessa små dirtbikes men för oss är det en självklarhet. Ventilerade bromsskivor ingår också som en extra säkerhetsdetalj. Fjädringen fram på X-Pro Mini dirtbike Firefly 49cc är av Mono Chock modell med teleskopiska gaffelben försedda med gaffelbensskydd i slagtålig plast. Bak sitter en väl avvägd och ställbar stötdämpare med spiralfjäder för optimal fjädringskomfort även i kuperad terräng.

Modell: X-Pro Mini dirtbike Firefly 49cc
Motor: 2-takt, encylindrig, luftkyld
Cylindervolym: 49cc
Motoreffekt: 0,5kW
Drift: Kedja
Start: Kraftig dragstart
Transmission: Automatisk centrifugalkoppling
Tankvolym: 1,1 L
Drivmedel: Oljeblandat (95-98 oktan, 2,5% 2-takts olja)
Bromsar fram: Skivbromsar
Bromsar bak: Skivbromsar
Maximal förarvikt: 50 kg
Sitthöjd: 58 cm
Maximal hastighet: c

Motorswedens garantier

Motorsweden ligger i fronten inom motorbranschen i Sverige. Vi har ett nära och bra samarbete med fabrikerna vilket gör att vi kan hålla en hög standard till ett lågt pris på det vi säljer.

Vår ständiga utveckling och framförallt viljan att vara i framkant när det gäller Kvalité, Service och Produktsäkerhet har resulterat i att Motorsweden´s moderna modeller fungerar problemfritt i många år, förutsatt att vårt service och underhållsprogram efterföljs.

Läs mer om våra garantier på länken nedan.

Garantier för motorswedens fordon

Fraktkostnaden för denna produkt framgår ovan under varans pris. Beställer du fler fordon samtidigt betalar du fullpris för första fordonet och därefter endast 395 kr i frakt per extra fordon. Detta gäller så klart inte de fordon som är fraktfria.

Reservdelar kostar 95 kr i frakt oavsett varans värde eller storlek.